Komentarai

Modernus ir funkcionalus dvipusis spausdintuvas

Modernus ir funkcionalus dvipusis spausdintuvas


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Jūsų pavydėtiną situaciją, priešais paplūdimį, o neįtikėtini jo vaizdai nuo pat pradžių žavėjo dabartinius šio savininkus Galicijos namas papuošė Rebeca Terrón. Nepaisant visų pokyčių, kurių reikėjo namo interjerui, jie pasidavė savo žavesiui; turėjo labai skaidomas paskirstymas, piktnaudžiaujama daugybe šešėlinių erdvių, paskatinusių juos pasiūlyti visišką reformą. Pirma, ir atsižvelgiant į jo aistrą jūrai, jie pagrindinį fasadą pavertė didžiuliu langu turėdamas tikslą apžiūrėti paplūdimį iš visų būties kampų ir, žinoma, mėgautis natūralia šviesa iki saulėlydžio.

Problema buvo, kaip atsijoti aiškumą intensyviausiomis valandomis neuždengiant srities. Sprendimas buvo įdėti keletą ekrano tipo roletai, labai naujas audinys, puikus šalčio ir šilumos izoliatorius, turintis savitumą: jis yra permatomas iš vidaus, bet nepermatomas iš išorės, idealiai tinka išsaugoti intymumą. Kalbant apie darbus, šioje įmonėje buvo atlikta visa reforma: buvo gerbiama tik senoji saugykla ir svečių kambarys, kuriame dabar yra įmontuotas vonios kambarys. Likęs pirmasis aukštas visiškai pasikeitė į Pašalinkite beveik visas pertvaras ir išplėskite virtuvę. Į būtybę, kuri šiuo metu naudojasi daugiau metrų, buvo įtraukti keli fiksuoti dizaino elementai, tarp jų: ​​a medinė tinklelio pertvara, kuri naudojama ne kaip knygų spinta, o kaip atskyriklis tarp svetainės ir salės. Taip pat įspūdingas yra medinis skydas, kuris uždaro gyvenamąją zoną ir prideda aplinkos šilumą.

Virtuvė buvo išplėsta, kad joje būtų praktiška skalbykla ir lygintuvas. Pagrindinė pirmojo aukšto reforma buvo nukreipta į skaitiklių gavimą, kuri buvo pasiekta įtraukiant terasą. Dėl šio pratęsimo jie galėtų būti įtraukti du nauji pilni vonios kambariai ir išlaikykite tris esamus miegamuosius; du iš jų su bendru vonios kambariu, o trečiasis yra atskirame rajone. Šioje erdvėje, suplanuotoje kaip mažas komplektas, yra labai didelis vonios kambarys su puikiu darbo dušu. Kampas, kuris buvo laimėtas įtraukus terasą, kuri dabar yra pagrindiniame miegamajame, buvo naudojamas kaip darbo zona, visiškai įstiklinta ir turinti pakankamai vietos, kad būtų nedidelė knygų spinta. Su tuo įgyvendinta svajonė: dirbti iš namų su paplūdimiu ir jūra kaip scena. Prabanga, prieinama tik nedaugeliui.

Reklama - skaitykite toliau. Svetainė buvo šalia lango, jungiančio su sodu,

ir mėgautis vaizdais, ir geriau išnaudoti šviesą. Jį sudaro dvi „Grassoler“ sofos, medinis ir stiklinis kavos staliukas bei pora fotelių iš „Andreu World“. Viskas, parduodama Terrane.

Gyvenamojoje zonoje

Vyrauja neutralūs gobelenai ir šviesūs miškai. Taip pat buvo įtrauktos kai kurios mėlynos spalvos detalės, pavyzdžiui, kilimų ir sofų pagalvėlės, kurios sukuria vėsesnį užrašą. Viską galima įsigyti Terrane.

Pasinaudokite šviesa

Norint, kad salės salė būtų nepriklausoma neprarandant šviesos, buvo pastatyta kvadratinė vyšnios medžio plokštė.

Valgomasis

jis buvo tarsi šalia, šalia didelio lango. Tiek neįtikėtinų vaizdų situacija, tiek šilti, tiek patogūs baldai yra skirti paskatinti ilgus ir malonius stalviršius. „Balu“ stalas ir „Nancy“ kėdės iš „Andreu World“; „New Line“ apmušalai ir sieninės spintelės. Viskas, parduodama Terrane.

Virtuvės baldai buvo išdėstyti U formos forma.

Frontuose baltas melaminas, plienas ir mediena derinami tokiu pat tonu kaip namo dailidės. Čerpės buvo pakeistos medinėmis plokštėmis; išskyrus darbo vietas, kur buvo dedamos plieninės plokštės.

Pagrindinis miegamasis

Jis buvo papuoštas šokoladu ir apelsinu. Labai dabartinė tendencija. Be to, kadangi nepakanka vietos dviem dideliems stalams, buvo sujungti du skirtingi modeliai: vieną su gana dideliais stalčiais, o kitą sudarė paprasta stiklinė lentyna. „Raffia“ galvūgalis sukurtas Rebeca Terrón. Antklodė, iš „Casa Alvarinho“.

Viename iš miegamųjų

buvo uždėtas šokolado spalvos tapetų cokolis, kuris veikia kaip galvūgalis, neatimdamas vietos.

Gaukite daugiau sandėlių plotų

tai buvo pagrindinis reformos tikslas; Štai kodėl miegamuosiuose buvo padarytos didelės įmontuotos spintos nuo grindų iki lubų. Pirmame plane - parduotuvės „Terrón“ fotelis.

Vonioje

Buvo sujungtos dviejų tipų dangos: vidutinio dydžio balta plytelė ir tamsiai mėlyna plytelė dušo zonoje. Tai turi medinę platformą ant grindų ir per fiksuotą stiklą tampa nepriklausoma. Praustuvo spintelė, suprojektuota Rebeca Terrón. PLATUS>

Spalva: 3 kontrastiniai tonai

Laukite šiltų tonų kaip pagrindą ir pridėkite gaivinančių prisilietimų. Šiame name buvo sujungti: „Volcanic Arena F 033“, „Solar Ray A 107“ ir „Blue Iris B 033“; Visas Valentinas.
PLOKŠTĖ