Informacija

Minimalistinis butas Kalpe

Minimalistinis butas Kalpe


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Alicante Calpe savivaldybėje esantis nedidelis 40 m² butas buvo visiškai pertvarkytas po architektūros studijos „V + M Arquitectos“ įsikišimo. Iš aukščiau esančio šeštojo aukšto, iš kurio atsiveria išskirtiniai vaizdai į jūrą ir Ifacho uolą, jis suteikė šviesos ir malonų atvirumo išorės pojūtį, kurį reikėjo sustiprinti.

Pagrindinis reformos tikslas buvo ieškoti šiuolaikiškos, neutralios ir nesenstančios architektūros ir paprastų linijų tiek apdaila, tiek baldais, kur erdvinis tęstinumas užleido vietą privilegijuotiems vaizdams.

Kaip tai buvo pasiekta? Pablo Vázquez ir Paola Manzana, „V + M Arquitectos“, buvo aiškūs: mažiau yra daugiau.

Erdvių išdėstymas yra racionalus: kvadratinės grindys, kuriose yra pagrindinė svetainė-valgomasis, su integruota mini virtuve. Visa atmosfera tęsiasi ir jungiasi su išorę per didelę terasą. Butas taip pat turi dvi atskiras ir atskiras erdves, pagrindinį miegamąjį ir vonios kambarį.

Reklama - skaitykite toliau kaip erdvinė amplitudė

Mugės vienetai, paprastos linijos ir šviesa žymi šį projektą, kuriame pagrindinis veikėjas yra pagrindinė erdvė, kuri džiaugiasi gyvenamajame kambaryje, valgomajame ir virtuvėje nedidelėje erdvėje, tačiau pasižyminčia geriausiu įmanomu efektyvumu.

Kavos staliukai yra paprasti ir mažai iškilę. Tamsios grindys yra puiki drobė tuščiams teptuko potėpiams, kuriuos deda baldai.

Eilėje

Virtuvė suprojektuota iš trijų modulių, su paprastomis linijomis ir integruotais prietaisais, baltos spalvos.

Sofa remiasi į sieną, o tarp jos ir virtuvės - sulankstomas stalas. Išplėstas yra valgomasis!

Tęstinumas

Erdvės seka viena kitą su beveik jokiomis vaizdinėmis kliūtimis, o šviesa veda į kiekvieną aplinką. Visi su tuo pačiu paprastu estetika.

Atvira virtuvė

V + M „Arquitectos“ suprojektuota reforma apima virtuvės erdvės, kuri puikiai įsilieja į svetainę, sukūrimą. Jo baldai turėjo išlaikyti bendrą estetinę liniją; Nespalvotas minimalizmas.

Maišytuvo detalė

Virtuvės maišytuvo detalė, užapvalintas snapelis.

Tada

Šalia virtuvės sulankstomas stalas yra valgomasis, bet taip pat veikia kaip papildomas atraminis paviršius.

Kitas vaizdas

Valgomojo stalas atidarytas virtuvės link. Kiek jaukumo!

Atidarykite ir uždarykite valgomąjį

Ir niekada geriau nesakiau! Atidarykite ir uždarykite, nes valgomasis buvo išspręstas sulankstomu stalu, esančiu tarp virtuvės ir svetainės, šalia sofos. Tai taip pat yra papildomas atraminis paviršius, būtinas, kai virtuvė yra maža.

Vonios kambarys

Vonios kambarys buvo suprojektuotas atsižvelgiant į savininko poreikius, taip perskirstant funkcionaliausią erdvę.

Seną vonią pakeitė dušas, o po permatoma stiklo pertvara, kuri skiria zonas, buvo įrengta nauja laikymo ir plovimo vieta.

Dangos ir veidrodis

Naudojamos dangos yra dviejų tonų porceliano plytelės ir ant kriauklės esantis veidrodis, kuris savo ruožtu slepia įmontuotą spintelę.

Šviesų žaismas

Apšvietimas visada daro įtaką dekoravimui.

Netikriose lubose netiesioginė linijinė šviesa, padedanti padidinti regimąjį amplitudės pojūtį.

Šiaurės šalių užrašai

Kalbant apie „V + M Arquitectos“ buto interjero dizainą, buvo pasirinktas šiaurietiškas stilius, kuriame vyrauja baltos ir neutralios spalvos, tokios kaip pilka, siekiant maksimaliai padidinti visų kambarių ryškumą ir padidinti erdves ir perteikia vaizdinį blaivumo ir elegancijos pojūtį.

Dekoratyviniai papildai su juodai baltais geometriniais raštais suteikia reikiamą kontrastą.

Komfortas

Aukščiausias patogumas tvarkant buto elementus.



Komentarai:

  1. Mudada

    Ir aš su tuo susidūriau.

  2. Merril

    Atsiprašau, tai sutrukdė... Suprantu šį klausimą. Rašykite čia arba į PM.

  3. Grojar

    I think there is always a possibility.

  4. Hastings

    I know the site with the answer to your question.



Parašykite pranešimą