Patarimai

Labai žalias namas

Labai žalias namas


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Daug platesnė, ryškesnė ir geriau paskirstyta. Tai yra Maljorkos namas po architekto Rafaelio Vidalo iš „Taroms Arquitectes“ studijos projekto. Jos savininkė Natalie Phillips pasirūpino dekoravimu iš savo „NP Interiors“ studijos Anglijoje, bendradarbiaudama su kilimų dizainere Amy Kent. Reformos tikslai buvo keli, tačiau, be kita ko, išsiskiria didelis būsto plėtimas. Pažvelkite į planus, kad suprastumėte, kuri sritis buvo laimėta ir kaip ji buvo padaryta.

Reklama - skaitykite po veranda su medinėmis grindimis

Ant verandos, ant naujų grindų ir medinių grindų iš „ipe“ buvo pastatyta didelė pergola, apsauganti valgomąjį nuo saulės. Nuo jo prasideda akmeninis takas, vedantis į baseiną.

Parketo grindys

Lauko pietūs Jis yra lauke, tačiau jaukus, jį saugo pavėsinė ir natūralių medžiagų derinys: Maljorkos akmuo ant sienų ir šiltas lauko parketas. Projektas, iš „Taroms Arquitectes“ studijos.

Derliškos žalios kėdės

Didelės įstiklintos durys suteikia papildomą prabangą virtuvei, vėdinimą ir tiesioginę bei plačią prieigą prie prieangio. Jos anga yra stumdoma, įleidžiama tarp dviejų pertvarų, kad neišskaičiuotų paviršiaus nei iš vidaus, nei iš išorės. Derliotos žalios kėdės, kurias atgavo „Bconnected“. Medinės taburetės ir keramikiniai puodeliai ant šoninio stalo, „HK Living“; buvo įsigyti „Organic Studijoje“. Pirmame plane žvakidė ir keraminės lėkštės, kurios atkeliavo iš šios paskutinės parduotuvės.

Lygiagrečios sofos

Svetainės vaizdas iš virtuvės. Be pertvarų tarp dviejų, erdvė įgauna vaizdinę ir tikrąją amplitudę. Baldų pasiskirstymas gyvenamajame plote kartu su sofomis yra lygus cirkuliacijai ir žingsniui prieangyje.

Panoraminis langas

Šalia šių linijų priešais panoraminį langą sukurta darbo zona, kad būtų galima maksimaliai išnaudoti natūralią šviesą.

Metalinė žvakidė

Spalvų kontrastas yra pagrindinis dekoruojant svetainę, kur elegantiška porolonas iš vintažinių oro kėdžių, apmuštų, prie stalo, su originalia įvairiaspalve koja. „Maison de Vacances“ pagalvėlės ir tapytojo Mercedes Felgueres paveikslas buvo įsigyti „Organic“ studijoje. Šoninis stalas Maišykite, iš & Tradition. Metalinė žvakidė iš „Bconnected“. Žvaigždžių modelio kilimėlis - Amy Kent.

Žvakidės ir ananasai

Taip metalams! Nedaug metalinių detalių, tačiau tinkamai parinktos, yra elegancijos pliusas. Venkite sodrumo ir prisijunkite prie šios interjero dizaino tendencijos, kuri aplinkai suteikia daugiau rafinuotumo. Žvakidė iš „Bconnected“.

Virtuvė su daugiafunkcine sala

Dienos plotas buvo suplanuotas su įžambiniu augalu, kad natūrali svetainė būtų pasiekiama virtuvėje, įrengtoje didelėje daugiafunkcėje saloje. Papuošė Natalie Phillips, bendradarbiaudama su Amy Kentu.

Aukštas stalas

Simetrija Tai yra šaltinis, kurį
dekoratoriai Kodėl? Simetriškas baldų ir lygių elementų pasiskirstymas suteikia tvarkos ir harmonijos pojūtį. Čia jis buvo pastatytas aplink aukštą stalą su trimis poromis: foteliais, knygų spintelėmis ir lempomis. Kilimas - Amy Kent.

Elegantiški centrai

Unikalūs kūriniai Šalia kiekvienos sofos, ant dviejų šoninių stalų, buvo pastatyti elegantiški centrai su skulptūriniu pašaukimu. Dėl to detalės padidina dekoratyvinį lygį gyvenamajame kambaryje ir valgomajame.

Vintage kėdės

Kaimiškas oras į valgomąjį, papuoštas mediniu stalu ir kėdžių mišiniu. Visų pirma, geltonos kėdės vaidmuo, be kita ko, juodas.

Kėdės: vintažinės, juodos ir geltonos odos, pagamintos iš „Bconnected“; rotange, iš „HK Living“, „Organic“ studijoje. Baltieji gabalai yra senos savininko keramikos kolekcijos dalis.

Ąžuolo baldai

Akmens sienos, lubos ir grindų dangos dangos sukuria chromatinį homogeniškumą, sukuriantį didesnės amplitudės pojūtį. Medis ir akmuo praturtina apdailą savo faktūromis, o stalviršis ir ištisinės grindys skleidžia natūralią šviesą. Kairo pagaminta virtuvė su baldais ąžuolo ir stalviršio baldais, Silestone.

Vintage kėdė atsigavo

Retro yra dabartinis. Daugelis baldų, buvusių prieš dešimtmečius, yra puikios būklės, o kiti laikui bėgant turi tik nusidėvėjimo požymius, kurie juos dar labiau pagražina. Kėdė atsigavo, iš „Bconnected“.

Avilio kilimėlis

Derinant tekstilės gaminius, miegamajame buvo sukurta šilta ir apgaubianti atmosfera, kur dviejų atspalvių galvos apdangalo ir užuolaidų dizainai, be kilimo, papildo avilį sukeliančiais motyvais. Organinė studija Patalynė ir pagalvėlės iš „Bconnected“. Kilimas - Amy Kent.

Šoninis stalas su originaliu dizainu

Pavieniai kūriniai Originalus dizaino pagalbinis stalas sukelia didžiausią susidomėjimą miegamuoju. Specialūs baldai patraukia dėmesį ir eikvoja stilių. Patalynė ir pagalvėlės iš „Bconnected“.

Aliuminio dailidės

Balta spalva šiame vonios kambaryje yra labai švarus praustuvo priekis, skirtas integruoti langą. Išorės vaizdas, toks gaivus, įrėmintas tamsaus aliuminio dailidės dirbiniais. Priešais jį platus stalviršio paviršius, praktiškas išdėstyti tualeto reikmenis ir tualetą. Praustuvai, iš „Duravit“. Stalo lempa, kurią jungia „Bconnected“. Lininiai rankšluosčiai iš „Teixidors“, „Organic Studio“. Langas, iš „Technal“ firmos.

Medinė taburetė

Kriauklės priekyje ir vonioje vonios kambaryje yra ženklas L, kad būtų galima optimizuoti erdvę. Raktas šioje aplinkoje - tylumo ir gerovės jausmas, perteikiantis švarią ir minimalistinę dekoraciją, kupiną niuansų. Čiaupai, autorius Axor. Countertop, iš „Silestone“. Medinė taburetė iš „HK Living“, įsigyta „Bconnected“. Rankšluosčių radiatorius, iš „Baxi“.

Pirmo aukšto planas

Plėtiniai, žinoma, palaiko būsto struktūrinę schemą. Bendrosios zonos yra išdėstytos trijose vietose - tai architektūrinis terminas, apibūdinantis pailgas erdves, lygiagrečias topografijai, į kurias ketvirtadalis pridedamas kaip prieangis su pavėsine. Prie esamų miegamųjų, kurie yra išdėstyti kitoje įstrižai topografijai skirtoje įlankoje, buvo pridėtas antrasis, kuriame yra nauji kambariai. Kalbant apie paskirstymą interjere, visos pertvaros dienos zonoje buvo pašalintos. Taigi svetainė, valgomasis ir virtuvė su sala sudaro vieną kambarį, gerai sujungtą su likusiais namo kambariais. Tai yra erdvė, palaikanti vizualinį ryšį tarp aplinkos, nors kiekvieną plotą gerai apibūdina kolonos, aukščio skirtumas ir baldų pasiskirstymas. „Plus“ stilius projekte yra faktūrų kontrastas tarp akmeninės sienos ir ištisinės grindys, skleidžiančios šviesą.

Pirmo aukšto planas

PAGRINDINĖS REFORMOS IDĖJOS:

- Bendraujama aplinka: Pašalinkite pertvaras ir sukurkite vienos dienos plotą pirmame aukšte, kurį sudaro svetainė, virtuvė ir valgomasis, praplečia erdvinį suvokimą ir leidžia tekėti natūraliai šviesai.

- gerai apibrėžtos erdvės: struktūriniai stulpai ir lygio skirtumas gyvenamajame kambaryje žymi perėjimą tarp gyvenamojo ploto ir virtuvės-valgomojo. Baldų paskirstymas taip pat apibūdina kiekvieną aplinką.

- Dangos: akmens sienos, mikrocetalo grindys ir stogo skliautai suteikia harmoningą foną, turintį skirtingus niuansus, ir tai suteikia aplinkos vaizdinį tęstinumą.


Vaizdo įrašas: Kuomet svajonės išsipildo. Nupirktas namas Tailande. (Birželis 2022).


Komentarai:

  1. Ransford

    the Authoritarian message :)

  2. Shakalkis

    The authoritative answer, funny...

  3. Orestes

    Bravo, koks puikus atsakymas.

  4. Ionnes

    Viskas ne taip paprastai

  5. Kazizahn

    Manau, kad tu neteisi. Rašyk man į PM.

  6. Samujinn

    the Incomparable subject, I like very much :)

  7. Shakaktilar

    Tu neteisi. Esu užtikrintas. Rašyk į PM, pasikalbėsime.



Parašykite pranešimą