Naudinga

Dvivietis su veranda ir sodu

Dvivietis su veranda ir sodu


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Vienas iš privalumų įsigyjant a naujas būstas Paprastai nereikia pradėti erzinančių reformų. Tačiau šio Barselonos duplekso atveju šis pranašumas tapo nepatogus, nes savininkams nepatiko kai kurios statybų bendrovės pasirinktos apdailos detalės. Pavyzdžiui, jie būtų pasirinkę medines grindis, o ne sumontuotas keramines plyteles.

Tačiau jiems buvo aišku, kad viso namo grindinio pakeitimas buvo labai svarbus darbas ir kainavo per brangiai. Štai kodėl jie nuėjo į interjero dizainerė Mónica Pérez Santana, iš „Estudio Cometalledo“, suteikti namui kitokį orą tik naudojant dekoratyvinius išteklius. Grindų problema buvo išspręsta kilimais, kurie paslėpė plyteles ir vizualiai atitiko kiekvieną aplinką. Pastaroji buvo esminė funkcija, nes bendrojo naudojimo patalpų apdaila Tai buvo grindžiama vienos įstrižinės erdvės sukūrimu, kuri suteikė erdvės pojūtį.

Iš salės praeinate pro įlanką be durų į svetainę, o šalia jos yra valgomasis. Norint dar labiau padidinti tęstinumą, buvo naudojamas labai efektyvus sprendimas: kaip ryšį tarp trijų aplinkų naudoti spalvą - šiuo atveju oranžinę. Salės lempa, apmušalai gyvenamajame rajone ir oranžinės spalvos kėdės valgomajame vizualiai riboja šią bendrą erdvę. Dar daugiau, ši spalva taip pat naudojama verandos pagalvėse. Čia interjero dizainerė surengė malonią sėdimą vietą su sofa, foteliu ir pora kavos staliukų, leidžiančių mėgautis sodu.

Monica Pérez Santana taip pat sutelkė dėmesį į virtuvė. Kadangi tai buvo labai erdvu, centre buvo sukurtas kasdienis valgomasis su dviem sujungtais stalais ir keliomis sulankstomomis kėdėmis. Be to, statybų įmonė virtuvę padengė baltų plytelių pagrindu ir toniniais dažais. Nors jis buvo labai ryškus, buvo šiek tiek šaltas, ypač turint omenyje tai, kad tai turėjo padaryti didelę dalį šeimos gyvenimo.

Kad būtų jaukiau, siena buvo nudažyta minkšta taupe, o valgomasis buvo apribotas kilimėliu. Palėpė - be jokios abejonės, didžioji namo atrakcija - buvo skirta montuoti a miegamasis tipo apartamentai, su vonios kambariu ir terasa. Vėlgi, spalva buvo naudojama vienybės jausmui sustiprinti: poilsio zonoje buvo dedamas pilkos spalvos kokosų pluošto kilimas, to paties tono, kuriuo dažytos vonios sienos. Kalbant apie baldus, idėja nebuvo papildyti erdvę gausybe daiktų.

Jie taip pat nenorėjo kurti monotoniškos aplinkos, kurdami to paties stiliaus dizainus. Būtent todėl buvo parinkti atskiri skirtingų medžiagų gabalai. Kaip suolelis, kuris veikia kaip konsolė salėje, geležinis kavos staliukas ar bananas sėdi gyvenamajame kambaryje. Siūlomas formų ir apdailos derinys, su kuriuo buvo pasiekta originali aplinka.

Reklama - skaitykite toliau salonų vaizde

Svetainę puošė skirtingų stilių baldai su oranžine spalva kaip nuoroda. Pepe Peñalver sofos modelis Habana. Pagalvėlės, iš miegančios įmonės. „Cometalledo“ studija: bananų kėdė, geležinis stalas ir šoninis stalas. BSB kilimas.

Pagrindinis miegamasis

Pagrindiniame miegamajame galvūgalis buvo apmuštas neutraliu audiniu, o naktiniai staleliai marinuoti smėlio spalvos. Norėdami geriau išnaudoti atraminį paviršių, vietoj stalo lempų buvo pritvirtinti sienų apmušalai. Galvūgalio audinys, autorius Pepe Peñalver. Naktiniai staliukai „Cometalledo“ studijoje. Antklodė, iš miegančios įmonės.

Pagrindinis miegamasis

Ant vienos iš miegamojo sienų buvo pagamintos įmontuotos spintos su lakoniškomis DM durimis ir labai paprastomis rankenomis. Balta apdaila, suderinta su sienų dažais, padaro fasadus lengviau integruotis ir nepastebėti.

Sėdimoji vieta

Dvi šiltos spalvos, oranžinės ir raudonos spalvos, puošia žvaigždę visuose šio namo kambariuose. PLATUS>

Salės vaizdas

Salėje vietoje konsolės buvo pastatytas senas bankas. Be to, buvo dedami modernaus stiliaus aksesuarai, kurie sukuria patrauklų kontrastą su sendinta mediena. „Cometalledo Studio“: suolas, lempų stovas ir raudonas ekranas. Minkštas suoliukas yra šeimos paveldas.

Valgymo zona

Idėja buvo sukurti atviras erdves be pertvarų ar durų, kurios vizualiai suskirstytų aplinką. Todėl iš salės įeinate į svetainę per įlanką.

Virtuvė

Virtuvė buvo apstatyta aukštu ir žemu moduliu su medžio apdaila. Ištraukimo gaubtas buvo pasirinktas taip, kad būtų lengvesnė kompozicija ir kad aplinka nebūtų taip įkrauta. Virimo zonoje siena buvo išklijuota prie lubų, kad būtų apsaugota nuo dėmių.

Virtuvė

Jos dideli matmenys leido organizuoti kasdienį valgomąjį su dviem senais pušies stalais ir keliomis sulankstomomis kėdėmis.

Virtuvė

Virimo zonoje yra prožektorius, kuris apšviečia lėkštę ir darbinį paviršių, kad būtų galima virti, nerizikuojant nudegimais ar nelaimingais atsitikimais. Tai yra fluorescencinė, pritvirtinta po aukštomis spintelėmis ir valdoma jungikliu, esančiu ant sienos. Priedai, pateikė „Habitat“.

Vonios kambarys

Vonios kambaryje kriauklė buvo įdėta į marmurinį stalviršį. Kai jis skrenda, apačioje yra vieta, kur sudėti skalbinių krepšį ir taburetę.

Veranda ir sodas

Už jos ribų buvo įrengta lauko sėdėjimo zona. Esant geram orui, langai laikomi atviri, kad svetainė vizualiai išsikištų į sodą. Konsoliinis stogas apsaugo baldus nuo lietaus. Kettaliniai baldai. Pagalvėlės, iš miegančios įmonės.

Brėžiniai

Labai sėkmingas derinys šiuolaikinėms virtuvėms: nerūdijančio plieno, medžio ir aksesuarų ryškiais tonais. Iš „Bruguer Mix“: FN 022.67, E4.30.75 ir C8.45.55.



Komentarai:

  1. Dogar

    Mano nuomone, tu ne teisus. Aš galiu tai įrodyti. Parašyk man pm.

  2. Taushakar

    What a fascinating question

  3. Akidal

    Labai gerai.

  4. Shannon

    the Authoritarian message :)

  5. Billy

    Kokia įdomi idėja.

  6. Tegid

    Daryti klaidas. Aš galiu tai įrodyti. Rašyk man į PM.



Parašykite pranešimą