Patarimai

Atnaujintas butas, pritaikytas šeimai

Atnaujintas butas, pritaikytas šeimai


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Tai istorija apie tai, kaip šeima su dviem dešimties metų vaikais sugebėjo susikurti savo 110 kvadratinių metrų butas, esantis pastate nuo 80-ųjų iš gyvenamojo Honkongo mikrorajono, pasitelkę interjero dizaino studiją JAAK. „Jie persikėlė iš didesnio namo, todėl pagrindinis jų rūpestis buvo saugojimo vietos trūkumas“, - aiškino dizaineriai, kurie, norėdami tai išspręsti, jie numušė senas namo sienas ir pakeitė jas spintelėmis, nes jos, išskyrus kambarius atskyrimui ir įėjimo durų slėpimui, yra

Reklama - skaitykite toliau kaip „Laiminga šeima“

Kinijoje mes atrandame naują poros ir jųdviejų butą.

Šiaurės šalių orai

Savininkai yra šiaurietiško stiliaus mėgėjai, ir mes galime tai pamatyti puošmenoje, kurioje yra Hay ir Normann Copenhagen kūrinių.

Dalytis - tai gyventi

Toje pačioje erdvėje kartu gyvena svetainė, valgomasis ir virtuvė.

Spalvoti teptuko potėpiai

Neutraliai išsiskiria keli spalvingi kūriniai.

Arti šeima

Šiuolaikinis menas taip pat randa savo vietą.

Paprotys

Svetainėje mediena eina per vieną iš sienų, kurios yra lentynos, spintelės ir durys, kol pasieksite virtuvę.

Pašviesink

Atvira saugykla buvo sujungta su uždara taip, kad m

Įvairovėje ...

Valgykloje buvo derinamos skirtingos kėdės, suteikiančios jai dinamiškumo.

Nauja virtuvė

Virtuvė liko atvira.

Daugiau medienos

Ta pati mediena buvo naudojama virtuvės spintelėse ir buvo derinama su baltu marmuru.

Integruota

Durys buvo paslėptos tarp pasirinktinių spintelių.

Pagrindinis miegamasis

Medinis plytelių atskyriklis suteikia privatumą miegamajam.

Geras palaikymas

Medinės galvūgalio ir naktinio stalo detalė.

Prie tavo kojų

Vonios kambarys buvo atskirtas pasirinktinėmis spintelėmis.

Matytas ir nematytas

Viena iš atvirų spintelių.

Vaikų kambarys Visada kartu

Broliai norėjo pasidalinti miegamuoju, todėl studija sukūrė pakeltas lovas, kad gautų vietos.

Daug vietos

Po lova buvo dedamos lentynos.

Patinskite alkūnes

Taip pat buvo skirta erdvė įdiegti dvi studijų lenteles.



Komentarai:

  1. Barnard

    Beje, sveikinu, kad ši nuostabi mintis krinta

  2. Zulur

    nuostabiai, labai vertingas kūrinys

  3. Ignado

    Nieko nepakeisi.

  4. Adriaan

    Tikiu, kad darai klaidą. Rašykite man į PM, pakalbėsime.

  5. Tila

    Svetainė yra puiki, bet atrodo, kad reikia kažką patobulinti.



Parašykite pranešimą