Naudinga

Jaukus butas su skysčių paskirstymu

Jaukus butas su skysčių paskirstymu


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Iš bet kurio taško šis butas Barselonoje galite pamatyti Turó parko medžių viršūnes. Ne visada buvo taip. Prieš „Meritxell Ribé - The Room Studio“ intervenciją, pertvaros, padalinusios skirtingus šių 120 kvadratinių metrų kambarius, neleido šviesai ir jos langų vaizdams patekti į vidų. Interjero dizaineriai pašalino visas šias kliūtis, kad būtų sukurta viena erdvė, kurioje būtų sutelkta visos dienos viešnagė (svetainė, valgomasis ir virtuvė) ir taptų centrine namo ašimi, viena iš savininkų norų. Likę kambariai (du miegamieji, du vonios kambariai, vienas iš jų yra vonios kambarys su atskiru vonios kambariu ir kabinetas) yra atitverti stumdomomis durimis, leidžiančiomis jas izoliuoti ar atidaryti priklausomai nuo dabartinio poreikio.

Kai buvo pasiekta šviesi bazė ir gerai bendraujant, Meritxell Ribé ir Josep Puigdomènech vadovaujamas tyrimas tęsė spalvą ir medžiagą. Medienos, žalios ir rausvos spalvos tonai sukuria jaukumo jausmą, padaugintą dėl draugiškų baldų linijų ir natūralių audinių tekstūrų subtilumo. Puošmenoje išsiskiria medinė konstrukcija, kuri padeda formuoti įėjimą ir suteikti privatumą gyvenamajam kambariui, leisdama šviesą. Rezultatas? Namai tokie šilti, kaip vėsūs.

www.meritxellribe.com
Nuotraukos: Mauricio Fuertes

Reklama - skaitykite žemiau komforto zonos

„Mertixell Ribé-The Room Studio“ yra atsakinga už neatsiejamą šio buto šalia Turó parko Barselonoje reformą.

Jokios spalvos baimės

Dėl žalių sienų ir rausvų teptuko potėpių jis kartu sugebėjo padaryti kambarį jaukų ir linksmą.

Ikoniniai kūriniai

Puošyboje dominuoja draugiškos linijos ir kai kurie ikoniškos dizaino detalės, tokios kaip lempa Krepšelis nuo Mila iki „Santa & Cole“.

Šiltos medžiagos

Mediena taip pat atrodo, padidindama viso namo šilumą.

Viskas viename

Dienos zona buvo sutelkta į bendrą erdvę.

Privatumo nustatymai

Medinė konstrukcija suteikia privatumą gyvenamajam kambariui, neleidžiant pro ją prasiskverbti šviesai.

Detalių svarba

Vazų vaizdas iš arti ant valgomojo stalo.

Banko puolimas

Medinė konstrukcija taip pat leidžia sukurti įėjimo erdvę.

Aišku

Informacija apie įėjimo krante esančias lempas.

Gera melodija

Pianino, esančio šalia valgomojo, vaizdas iš arti.

Nieko neslėpti

Vaizdas į atvirą virtuvę. Vieną iš sienų užima visas spintelių priekis.

Minimalistinė virtuvė

Tiesiomis linijomis ir balta, ji stebina savo paprastumu.

Atvira perėja

Daugiau privačių kambarių buvo atskirtos per stumdomas duris.

Atvejo analizė

Šalia svetainės randame studijų zoną.

Patinskite alkūnes

Studijų bibliotekos vaizdas, kuris yra vaikų miegamojo preliudija.

Vaikų kambarys

Su rausvai dažytomis sienomis.

Vonios kambarys

Taip pat minimalistinis stilius.

Eik į šviesą

Lempos detalė.

Pagrindinis miegamasis

Su tualetiniu stalu / stalu šalia lovos.

Žinoti, kaip pasinaudoti

Šalia durų buvo panaudota laisva vieta lentynoms sudėti.

Atskiras vonios kambarys



Komentarai:

  1. Maunfeld

    Manau, kad jūs darote klaidą. Rašyk į PM, pasikalbėsime.

  2. Shareef

    Žinoma, tu teisus. Yra kažkas apie tai, ir tai yra puiki idėja. Esu pasiruošęs jus palaikyti.

  3. Osckar

    cool idea!

  4. Maichail

    Mano nuomone, daromos klaidos. Parašykite man PM, aptarkite.



Parašykite pranešimą