Komentarai

Dizainerio ir menininko palėpė Barselonoje

Dizainerio ir menininko palėpė Barselonoje



We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Barselonos Els indėnų kaimynystėje, visai šalia Maragall aikštės, interjero dizaineris ir dailininkas Àngels Hidalgo pramoninės praeities pastate rado tai, ko ji ieškojo kelerius metus: didelį ir šviesų butą, kuriame galėtų įkurti savo namus ir studijuoti. . „Patalpa buvo parduota kartu su reforma, tačiau su galimybe atlikti individualų projektą“, - aiškina jis ir priduria: „Aš maniau, kad prieš mane buvo pristatyta mano puiki galimybė: erdvi ir šviesi erdvė, ekonomiškai prieinama, labai gerai sujungta, su liftu ... "

Namas yra padalintas į didelę atvirą erdvę, kuria dalijasi svetainė, virtuvė, valgomasis, dizaino studija ir jos menininko studija, su kriauklės zona šepečiams plauti. Kampe, šalia įėjimo durų, stikliniame kube yra miegamasis, išlaikant koncepciją atvirą, tačiau suteikiant jai privatumą, o priekyje randame vonios kambario duris. „Šioje veiklos erdvėje buvo sukurti trys stalai, skirti sujungti visus apdailos elementus ir likti integruotais, kiekvienam suteikiant funkciją: valgyti, dažyti ir dirbti savarankiškai ir vienodai“, - sako jis. Praėję pro salę, kurioje matome pastato laiptus ir liftą (asmeniniam naudojimui būstui), keli žingsniai veda mus į antrą miegamąjį su vonios kambariu, kurį taip pat riboja stiklinis gaubtas.

Reklama - skaitykite toliau. Geras radinys

Interjero dizaineris ir tapytojas gengelsas Hidalgo ilgus metus ieškojo grindų, kur galėtų pasistatyti savo namus ir studijuoti, kol jie kirto jo kelią.

Puikiai tinka jai

Namas buvo Els indėnų apylinkėse, kuriose ji dažniausiai persikelia, o ankstesnis savininkas jį pardavė kartu su reforma.

Padalinkite ir užkariaukite

„Angelai“ paliko erdvę atvirą ir paskirstė ją baldų pagalba.

Atviras protas

Pagrindinę erdvę dalija svetainė, valgomasis, virtuvė ir darbo zona.

Raktas

Virtuvės sala apibrėžia erdvę išlaikydama atvirą koncepciją.

Buvo padaryta šviesa

"Viso namo grindinys yra plūduriuojantis parketas. Apšvietimas žaidžia su baldų kiekiais ir kitais kūrinio elementais, todėl tai yra labai funkcionalu ir asmeniška", - aiškina jis.

Dalytis - tai gyventi

Vaizdas iš bendros erdvės iš miegamojo, su stiklo siena.

Žaidimų stalai

Interjero dizaineris suprojektavo keletą lentelių, kurių kiekviena skirta funkcijai. Nuotraukoje - valgomasis.

Darbo zona

Tyrimų lentelė, kurioje Àngelso dizainas.

Tapybos studija

Į tapybai skirtą erdvę interjero dizainerė įtraukė kriauklę šepečiams valyti.

Miegamasis

Įėjimas į pagrindinį miegamąjį.

Raudona aistra

Raudonai lakuotos stumdomos durys leidžia patekti į miegamąjį.

Nieko neslėpti

Miegamasis buvo uždarytas stiklu, kad būtų privatumas, išlaikant atvirą erdvę.

Pradėkite nuo dešinės kojos

Prie įėjimo randame vonios kambarį, drabužinę ir miegamojo duris. Fone pagrindinė erdvė.

Vonios kambarys Pilnai įrengtas

Tas pats kambarys matomas kitu kampu.

Pakelkite lygį

Namas padalintas iš salės.

Žingsnis po žingsnio

Vaizdas į salę. Liftas atvyksta čia ir yra skirtas asmeniniam naudojimui. Kai kuriais laiptais galima patekti į antrą miegamąjį.

Skaidrumo įstatymas

Miegamasis buvo uždarytas stiklu, kad galėtų praeiti šviesa.

Svečių kambarys

Vaizdas į antrą miegamąjį.

Plokščias

Aukšto plano vaizdas po reformos.