Patarimai

15 m 2 „viskas įskaičiuota“ palėpė

15 m 2 „viskas įskaičiuota“ palėpė


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Paprastu gestu pavyksta visiškai paversti minibuhardilą, esančią devintajame Paryžiaus rajone. Tik stumdant konstrukciją ar atlenkiant stalą, ta pati erdvė tampa darbu, valgomuoju ar miegamuoju darbo ir malonumo dėka pritaikytų „Batiik“ studijos medinių dizainų. Pakėlus virtuvę keliais centimetrais, po ja buvo galima pastatyti čiužinį, kurį galima visiškai nuimti, kad būtų galima naudoti kaip lovą ar net sukurti sofą. Kai jis paslėptas, tiesiog įdėję dvi atramas ir stalą, turime valgomąjį keturiems žmonėms. Tačiau pritaikyti dizainai ne tik suteikė šiems grindims lankstumo, bet ir išnaudojo visas galimybes, nes saugykla užima žemiausią stogo nuolydžio dalį, kampinė spintelė, kuri tarnauja kaip rūbinė, prie stalo, kuris virsta kampas darbo zonoje ir maža lentyna, kuri veikia kaip įėjimo šoninė lenta.

Bendrojoje erdvėje vyrauja baltos ir šviesios medienos tonas, suteikiantis skaistumo. Kai kurie baldai buvo perforuoti, kad suteiktų jiems lengvumo, leistų šviesai laisvai bėgti ir vizualiai išlaisvintų erdvę. Mėlynas nakties tonas apibūdina vienintelę uždarą erdvę namuose, vonios kambarį, kad būtų suteiktas intymumo efektas. Puikus pavyzdys, ką stebuklai gali padaryti pritaikyti dizainai ir geras spalvų pasirinkimas mažoje erdvėje.

per GIPHY

Nuotraukos: Bertrand Fompeyrine
www.batiik.fr

Reklama - skaitykite toliau salone

Šios Paryžiaus palėpės 15 kvadratinių metrų plotas buvo maksimaliai padidintas dėl „Batiik“ studijos reformos.

Miegamasis

Paslėpta konstrukcija po virtuve leidžia išdėstyti čiužinį.

Balta ir šviesi

Norėdami, kad erdvės būtų erdvesnės ir šviesesnės, studija pasirinko baltos ir šviesios medienos baldus ir gręžė juos, kad pro juos patektų šviesa.

Ant šlaito

Individualūs baldai taip pat leido pasinaudoti palėpės nuolydžiu.

Lengvas žingsnis

Mes siekėme maksimaliai padidinti trijų langų apšvietimą.

Nustatykite stalą

Tarpas iš miegamojo-svetainės ir virtuvės tampa valgomojo juosta keturiems žmonėms.

Matytas ir nematytas

Dvi atramos ir sulankstoma lentyna sudaro šią juostą.

Stalas keturiems

Dvi aukštos ir dvi žemos taburetės užbaigia valgomąjį.

Valgomojo detalė Tarp medvilnės

Erdvė išdėstyta kaip holas.

Žinoti, kaip pasinaudoti

Išsami informacija apie virtuvės spinteles, įdėta į mažai vietos.

Persirengimo kambarys

Spinta nuo lubų iki grindų išnaudoja didžiąją dalį kampo, o šlaitui pritaikyta juosta veikia kaip įėjimo šoninė lenta.

Darbo zona

Individualus stalas sukūrė studijų vietą namo kampe.

Mėlyna naktis

Tai yra tonas, pasirinktas dažyti dėžutę, kuri slepia vonios kambarį. Žemas stalas, paskirstantis erdvę, taip pat yra šios spalvos, kad tarnautų kaip perėjimas.

Vaizdas iš vonios Individualus vonios kambarys

Čia esantys dizainai taip pat prisitaiko prie sienų nelygumų.



Komentarai:

  1. Sigwalt

    Esu pasiruošęs dar kartą perskaityti straipsnį. Gera medžiaga ir parašyta paprastai! Štai ko tau reikia.

  2. Matoskah

    Tu neteisi. Rašyk į PM, pasikalbėsime.

  3. Crandall

    Between us, I would have acted differently.

  4. Cortez

    Būtina būti optimistu.

  5. Zulkigar

    Ši puiki idėja, beje, būtina



Parašykite pranešimą