Kiti

Ačiū, biure. Sveiki namai

Ačiū, biure. Sveiki namai


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Savininkai tai 1930 m. Valensijos butas, santuokos mylėtojas derliaus, jiems buvo aišku, kokį tikslą jie nori pasiekti vykdydami reformą: „Norėdami susigrąžinti pirminį namo, kuris buvo pertvarkytas į biurą, pobūdį, praradusį visus elementus, kurie apibūdino miesto pradžios išplėtimo amžiaus pradžios statybas. Valensija, kaip grindys, bagetai, durys ... “. Tai paaiškino architektai Isabel Roger Sánchez ir Daniel González López iš Valensijos generalinio direktorato „Architect DG“ studijos, kurie priėmė iššūkį. Be to, poros poreikių sąraše taip pat buvo namas padalijamas į dvi zonas: vieną, kurioje jie gyveno visus metus, o kitą, kurioje jų vaikai galėjo apsistoti, kai juos aplankė, „nepakeisdami savo įprastas gyvenimo būdas “, jie pabrėžia.

150 kvadratinių metrų grindų Jie buvo suskirstyti į keletą erdvių, kurias architektai pašalino, kad sudarytų naują, šiuolaikiškesnį, funkcionalesnį ir atviresnį planą. Taigi pagrindiniuose fasaduose esantys kambariai, atsižvelgiant į juos, buvo naudojami poros reikmėms: svetainė su studijų zona, virtuvė su pusryčių kabinetu ir jos miegamasis su rūbine bei vonios kambarys su vonios kambariu. Du jų vaikų miegamieji ir vonios kambarys buvo išdėstyti kitame gale, sukurdami atskirą plotą nuo pirmojo.

Interjero projektas sukosi apie „prarasto charakterio grąžinimą į būstą“, - aiškina duetas. "Kiekvienoje erdvėje buvo apdoroti visi elementai, pradedant nuo grindų projektavimo ir stogo profilių pasirinkimo, baigiant kiekvienų durų ir langų dizainu." Papuošimui jie turėjo gerą savininkų akį ir jų pasirinktus gabalus derliaus kurie susimaišė su šiuolaikiškesniais dizainais, todėl atsirado nesenstantis, funkcionalus ir paruoštas lankytojų interjeras.

www.dgarquitecto.blogspot.com.es
Nuotraukos: Mariela Apollonio www.fotografadearquitectura.com

Jus gali sudominti:

- konvertuotas namų biuras

- 60 m2 grindys, pritaikytos šeimai

- Jaukus butas su skysčių paskirstymu

- Ryški reforma ir nepriekaištingas interjero dizainas

Reklama - skaitykite toliau kaip „Grey Gray“

DG Architect studija pertvarkė Valensijos Ensanche biurą, kad jis taptų santuokos namais. Svetainėje „TS Console“ kavos staliukas, kurį gamino „Gubi“, „Sofa“ - „Pianca“, „Gräshoppa“ grindų lempa - „Gubi“, ir sieninė lempa - „FLOS“.

Grįžtu namo

Norėdami atkurti būsto funkciją, architektai šiuolaikiniu raktu iš naujo interpretavo 1930-ųjų pradžios stilių. Originalus danų lentynos dizainas - Gunni Omann.

Atviros erdvės

Pertvaros, kurios grindis padalijo į daugelį erdvių, buvo nugriautos ir sukurtos atviresnės ir skystesnės vietos. 60-ųjų pietų stalas, suprojektuotas Johanneso Anderseno.

Taikomi berniukai

Ant vienos iš svetainės kambarių buvo įrengta studijų zona su Izabelės ir Dani suprojektuotu stalu ir S32 modelio kėdėmis iš „Breure“, kurią redagavo „Thonet“.

Atidarykite duris

Šalia svetainės, virtuvės ir fone - pagrindinio miegamojo.

Svarbiausias maistas

Virtuvėje yra pusryčių zona, kuri naudojama kaip praėjimas į pagrindinį miegamąjį. Kėdės yra „Coco de Gubi“ modelis)

Vaizdas iš priekio

Vaizdas iš eilės erdvių: miegamasis, virtuvė ir svetainė. „Žvaigždžių darbų“ apvalus veidrodis.

Miegamojo įėjimas

Savininkai norėjo dviejų skirtingų sričių: vienos jų kasdienei, kitos savarankiškos, kai lankėsi vaikai.

Pelnytas poilsis

Vaizdas į miegamąjį Buvo pastatyta siena (su paukščiais Flirto skulptūroje Curtis Jere), kad būtų galima uždėti galvūgalį ir už jo sukurti tvarslą. Lova yra „Stellar Works“ „Chambre“ lova, o „Intueri“ - lempa.

Likti tuščiam

Pagrindinio miegamojo vonios kambarys su didelio formato porcelianu, imituojančiu „Inalco“ marmurą.

Atgaukite praeitį

Architektai pasirinko visus elementus (grindys, bagetai, dailidės ...), kad šis senas biuras taptų jaukus.

Žinoti, kaip pasinaudoti

Individualizuotos spintelės sugebėjo išnaudoti visas savo 150 kvadratinių metrų galimybes.

Svečių vonios kambarys

Įsikūręs santuokos vaikams skirtoje vietoje. Dirva yra šešiakampis „Hisbalit“ akmuo.

Balta ir mediena

Individualizuota medinė drabužių spinta, kuri kontrastuoja su balta.

Šiluma

Protingai naudojant medieną, šios erdvės tapo jaukesnės. Gale, gyvenamajame kambaryje, „Bertoia Diamond“ kėdė auksiniame fotelyje, Harry Bertoia, redagavo Knoll.

Praeities žavesys

Savininkai yra dizaino mėgėjai derliaus.

Geras augalas

Aukšto planas po reformos.