Informacija

Atvira ir šviesi palėpės aplinka

Atvira ir šviesi palėpės aplinka



We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Į a XIX a. pabaigos pastatas ar tai butas, kuriame išsiskiria jo interjero dizainas, labai modernus stilius; rezultatas, tobula sintezė tarp seno ir modernaus.

Reformos tikslas, numatytas architektai Jaime'as Magénas ir Luisas Berruete'asBūtent reikėjo suderinti statybos esmę su avangardiniais sprendimais. Visos pertvaros buvo išmestos palikti erdvę praktiškai įstrižai, kad po darbų aplinka seka vieną aukštą, apie 90 m² ir yra L formos, tik atskirtas pro stumdomas duris. Tai yra rūgštimi apdorotos stiklo plokštės, kurios, pakabintos nuo metalinės stogo konstrukcijos, leidžia susisiekti arba atskirti aplinką, kaip tik nori. Tik tualetas, persirengimo kambarys ir pagrindinio vonios kambario dalis yra apibrėžti kaip uždari kambariai ir izoliuoti nuo kitų. Didelėje centrinėje erdvėje yra bendrosios patalpos, o privačios - abiejuose namo galuose, kad būtų užtikrintas privatumas.

Dabartinis pasiskirstymas padidina vieną iš originalios konstrukcijos atrakcijų: a pasvirusių langų eiliškumas kurie suteikia pastato fasadą ir kad ne tik suteikia natūralią šviesą visiems kambariams, bet ir nuolat suvokiami nuo miegamojo iki svetainės. Ši siena, dažytos labai intensyviai raudona spalva, paryškina originalius medžio gaminius, restauruotus ir nudažytus balta spalva, be to, suteikia švelnią šilumą.

Visame name buvo tęstinumo idėja, kuri sąlygojo medžiagų pasirinkimą. Buvo pasirinktas vienas aliejiniu būdu apdorotos ąžuolo grindys dengia visas grindis. Tas vienodumas tik nutrūko vonios kambariuose, kur pirmenybė teikiama dangai, kurios pagrindas yra derva atsparus drėgmei, arba virtuvės virimo zonoje, kuri buvo apsaugota plienine plokšte.

Reklama - skaitykite toliau po didelę valgomąją

Svetainė yra didelė atvira erdvė, kurioje buvo valgomasis ir svetainė. Intensyviai raudonu tonu nudažyta siena išryškina lubų ir dailidės baltumą. Norėdami suteikti vieningumo ir vizualinio tęstinumo jausmą, mes nusprendėme viso namo grindis padengti ta pačia medžiaga: aliejinėmis medžiagomis apdorotomis ąžuolo grindimis.

Sijos lubos

Nepamiršta metalinių lubų sijų struktūros, nors ji buvo nudažyta balta spalva, kad sušvelnintų pramoninę estetiką. Raudona sienos spalva ir šviesi grindų mediena suteikia būtiną šilumos pojūtį.

Vaizdas į svetainę su virtuve fone.

Po visapusiškos reformos buvo pasiekta, kad skirtinga namo aplinka būtų suvokiama kaip ištisinė erdvė. Nuspręsta padaryti tik reikalingą nepriklausomą stumdomomis durimis.

Biblioteka poilsio kambaryje

Biblioteka, einanti palei svetainės sieną ir besitęsianti iki miegamojo, užmezga labai efektyvų vaizdinį ryšį ir pabrėžia erdvumo jausmą. Pilkos spalvos lakinės DM stumdomos durys atskiria abi aplinkas, kad būtų užtikrintas privatumas. Kilimas, Nani Marquina.

Virtuvė su valgomuoju

Valgykla ir virtuvė turi tą pačią erdvę. Kad aplinka būtų nepriklausoma, kai to reikia, buvo sumontuotos rūgštimi apdorotos stiklo plokštės. Jie buvo pakabinti iš metalinės stogo konstrukcijos, kad būtų pagerintas dabartinis buto vaizdas.

Dabartinė virtuvė

Virimo zonos grindys buvo padengtos cinkuoto plieno lakštu, nes tai yra medžiaga, atsparesnė dėmėms nei grindys. Varpas, iš Pando. „Siemens“ orkaitė. „Quartz Compact“ stalviršis.

Virtuvė balta ir medinė

Virtuvę puošė baltais lakoniškais baldais ir plieniniais palietimais. Paskirstymas, L, buvo pratęstas pusryčių bare. Tai buvo sumontuota ant ypač plokščio radiatoriaus. Kėdės ir aksesuarai - „La Oca“.

Baltas ir raudonas miegamasis

Vaizdas į miegamąjį, kur skraido naktiniai staleliai ir stalas, padidina lengvumą ir erdvumo jausmą. Balta lovatiesė iš „Ikea“. Antklodė ir pagalvėlė, iš La Oca. Kilimas, iš firmos Nani Marquina. Modelio stalo lempa Buržėiš Kartelio.

Vonios kambarys atidarytas į miegamąjį

Norėdami atskirti miegamąjį nuo vonios, buvo pastatyta siena, kuri veikia kaip galvūgalis. Šis buvo baigtas permatomu stiklo ekranu. Veidrodį supančios lentynos reaguoja į tuos pačius estetinius kriterijus kaip ir atspindimos lentynos.

Vonios kambarys: praustuvai

Vonioje kriauklė buvo sumontuota ant pūsto stalviršio. Po juo buvo pastatytas juostos formos rankšluosčių laikiklis, einantis per visą sieną. Praustuvas, kurį „Arquitect“ sukūrė Arnas Jacobsenas. Čiaupai, iš firmos „Vola“. „Ikea“ rankšluosčiai. Priedai yra iš „Trentino“.

Būsto planas

Tai yra praktiškai įstrižainės erdvė, taigi, po darbų, aplinka vyksta ant grindų, apie 90 m² ir L formos.