Informacija

Šis namas yra tikras privatus Edenas

Šis namas yra tikras privatus Edenas


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Šis namas, esantis ant kalvos viršūnės Pollenčos Kalvarija, mėgaujasi neprilygstamu vaizdu į šio Maljorkos miesto senamiestį. Pollenčos bažnyčia, Puig de María ir Alcudijos įlanka yra pagrindinės nuorodų vietos įspūdingoje panoramoje, kuria galima mėgautis bet kuriame sklypo taške.

Šią privilegijuotą vietą įsimylėjo tie, kurie dabar yra jų savininkai, nors namą pritaikyti savo šeimos poreikiams reikėtų šiek tiek pakeisti. Reformą - darbą, kurio pagrindinis tikslas buvo padaryti tam tikrus patobulinimus, kad jis būtų patogesnis - atliko bendrovės „LF91 Project Management“ specialistai ir architektas Jaume'as Alomaris.

Svarbiausias pakeitimas buvo atliktas ant fasado. Tipiški salos kaimo namai turi nedaug ir mažų angų sienose. Todėl, norint įgyti šviesą, buvo atidaryta daugiau langų angų. Viduje buvo sugalvotas naujas paskirstymas; Be to, originalios dangos buvo pakeistos Malloquina akmeniu, o sienos nudažytos balta spalva. Kraštovaizdžio projektas taip pat buvo ypač kruopštus, kad būtų galima maksimaliai išnaudoti puikią sodo ir baseino teritoriją.

Namas suskirstytas į du stačiakampius dviejų aukštų tūrius - abu su nuožulniu stogu į vandenį - sujungtus centrine šerdimi, taip pat iš dviejų aukštų ir plokščio stogo, kuriuose yra vertikalūs jungiamieji laiptai ir pagrindinis įėjimas. . Pirmame aukšte buvo išdėstytos bendros namo dalys: virtuvė, atvira valgomajam, ir didelė svetainė, iš kurios galima patekti į prieangį. Pirmasis aukštas buvo skirtas į pietus nukreiptiems miegamiesiems, kurie dienos metu garantuoja natūralią šviesą, ir vonios kambariams.

Pagrindinis miegamasis, suplanuotas kaip liukso kambarys, su persirengimo kambariu ir vonios kambariu, turi tiesioginį priėjimą prie terasos, esančios pagrindiniame fasade. Esant dideliems stumdomiems langams, kurie visiškai išnyksta atidarius, išorinis vaizdas yra išskirtinio šios erdvės žavesio dalis.

Kalbant apie interjero dizainą, neutralūs dangų tonai tapo puikiu fonu kruopščiam šiuolaikiško dizaino baldų, kurie buvo derinami su kaimietiško stiliaus detalėmis gyvenamajame kambaryje, pasirinkimui. Norėdami papuošti aplinką, buvo pasirinkti paprastos apmušalų spalvos ir atskiri atspaudai, be jokių pakraščių, neutralūs tonai gyvenamajam kambariui, o šiltos ir ramios spalvos - miegamuosiuose. Bet kokiu atveju, laidus siūlas abiejuose aukštuose yra ramus, ryškus ir, svarbiausia, labai patogus dekoravimas su medžiu, kaip žvaigždės medžiaga.

Reklama - skaitykite toliau su vaizdais

Po prieangiu buvo sukurta valgomojo zona, apsaugota nuo saulės ir labai patogi, su pintų pluoštų fotelių komplektu ir tiko staliuku, dabartinio stiliaus. Stalas ir kėdės, iš „Tot Interiors“.

Rami aplinka

Šio Maljorkos namo baseinas buvo įrėmintas tipišku salos akmeniu; nors toje vietoje prie stiklo jis kaitaliojosi su medine grindiniu. Abiejų medžiagų tonai sustiprina mėlyną vandens spalvą. Atmosfera buvo užpildyta viliojančia soliariumo zona.

Aliuminio gultai, modelis „Horizontas“, „Tot Interiors“.

Sujungtos erdvės

Didelių matmenų stiklinės durys, iš kurių atsiveria vaizdas į sodą, natūrali šviesa ir siūlomi vaizdai yra pagrindiniai dekoro būdai.

Šis gaubtas dar labiau sustiprina blizgesio jausmą ir atveria lauko sėdimą vietą.

Subalansuotas mišinys

Apdailoje gyvenamajame kambaryje šiuolaikiško dizaino baldai buvo derinami su kaimiško stiliaus detalėmis, tokiomis kaip grindų lempa, pagaminta iš perdirbtos dreifuojančios medienos. Neutralaus fono, šviesių tonų sienų, grindų ir apmušalų detalės ir detalės buvo papildytos žaliais ir rožiniais teptuko potėpiais.

Grindinė lempa, kurią „Tot Interiors“ sukūrė Emma Loftus.

L paskirstymas

Gyvenamosioms patalpoms, kuriose išsiskiria į sieną įdėtas kaminas, pirmininkauja unikalus stalas, pagamintas iš perdirbtų guobų medienos durų.

Lininės sofos, pagamintos iš „Tot Interiors“. Pagalvėlės, iš „Versmissen“. Ant stalo: žvakidės, „Dienos namai“ ir dubuo, Rina Menardi; Viskas Organinių studijoje.

Viršutinis valgomasis

Jos turtingi matmenys leido pastatyti įspūdingą trijų metrų ilgio stalą, lydimą dešimt kėdžių. Apšvietimas buvo išspręstas lubų lempa su penkiais ekranais.

Stalas, kėdės ir kilimų dangtelis, „Tot“ interjeruose. Fone, konsolėje, apskritos marmurinės skulptūros iš „Versmissen“.

Galvūgalis ir trinkelės dangtis

„Tot Interiorismo“ suprojektuota ir pagaminta galvūgalis ir trinkelės dangtis.

Šiltas oras

Lova buvo pastatyta privilegijuotoje vietoje, priešais duris, vedančias į terasą, kad būtų galima mėgautis vaizdais. Dėl skrudintų ir mėlynų tonų derinio buvo atkurta rami ir elegantiška atmosfera. Jie buvo derinami su skirtingų miškų ir stilių baldais.

Panoraminis vaizdas

Terasos, išdėstytos skirtingais lygiais dėl stataus žemės nuolydžio, yra sujungtos viena su kita laiptais ir dideliais, iš mūro išklotais, plantacijomis. Šios sienos kartu su fasadų apdaila suteikia pastatui blaivumo ir suteikia galimybę puikiai integruoti konstrukciją į kraštovaizdį.

Atpalaiduojanti oazė

Įstiklintas paviršius ir vaizdai daro šį vonios kambarį magišką, šiltą ir patogią vietą. Vonios ir dušo dėka, dangos ir ekranas, kuriame sujungtas fiksuotas lapas su stiklinėmis durimis, yra tiksliai apibrėžti.

Dviese

Pagrindinio miegamojo vonios kambaryje buvo sumontuotas medinis baldas, einantis per visą priekį, su sintetiniu stalviršiu, integruojančiu kriauklių porą. Čiaupai buvo įstatyti į sieną ir, norint pagerinti regos amplitudės pojūtį, buvo įdėtas be rėmelio mėnulis.

Vietos kilimėlis

Vakarienės ir neoficialių patiekalų metu pakeiskite
Staltiesė asmenims. Be to, kad jas lengviau ir patogiau patalpinti, jie puikiai tinka gaiviems ir lengviems pristatymams. „Tot Interiorismo“ dėklas ir atskiras rotangas.

Tualeto kampas

Sukurkite persirengimo kambario kampą su baldais, kurie būtų integruoti į miegamojo dekoravimą. Norėdami laimėti vaizdų turtus, rinkitės skirtingų stilių stalą ir kėdę arba skirtingų spalvų ir medžiagų.

Spintelės priekyje

Jei jums pasisekė, kad turite platų prieškambarį, suprojektuokite įmontuotą drabužių spintos priekį, kuris eina per visą sieną.

Atminkite, kad norint patogiai praeiti,
Augalas turi būti bent 1,50 m pločio, nes šis laikymo sprendimas atitvers apie 60 cm iš praėjimo vietos.

Atvira virtuvė

Kadangi erdvės yra plačios ir vizualiai atviros, jos buvo žaidžiamos stilių ir apdailos kontrastais, todėl abu buvo atskirti: virtuvėje dominuoja mėlyna spalva, o valgomajame - natūrali mediena. Vienodos grindys suteikia tęstinumo jausmą.

Estils i Formes Pollensa suprojektuota virtuvė su „Bulthaup“ baldais.

Moduliai nuo grindų iki lubų

Aktyvesnė alternatyva nei klasikinis aukštų ir žemų spintelių derinys virtuvėje yra sugrupuoti modulius nuo grindų iki lubų viename iš fasadų, o kitame palikti be aukštų baldų. Idealus paskirstymas norint įgyti regos amplitudę.

Žvakidė

Paskirstykite žvakides skirtingose ​​sodo vietose - ant stalo, ant grindų, kabamose nuo medžio, žymėdami kelią -, kad vasaros naktimis būtų užtikrintas specialus apšvietimas.

Rankomis dažyti indai

Papuošti dirbiniai, rankomis dažyti stalo įrankiai ... Įsigykite sau indų, skirtų ir funkciniam naudojimui, ir demonstruoti prie stalo. Keramikinis puodas, nuo
Dienos namai Medinė lenta, pagaminta iš HK Living.

Pirmo aukšto planas

Pirmo aukšto planas.

Pirmo aukšto planas

Pirmo aukšto planas.



Komentarai:

  1. Jarvis

    Dėl savo prigimties vyrai labiau domisi klausimu, ką daryti? Ir moterys - kas kalta?

  2. Wolfric

    Remarkable! Dėkoju!

  3. Kazrashura

    Kaip įdomiai tai skamba

  4. Wetherly

    Your phrase, just lovely

  5. Mitch

    Manau, kad jis klysta. Aš sugebu tai įrodyti. Parašyk man pm.

  6. Aragrel

    However, the site owner wrote sadly!



Parašykite pranešimą