Informacija

Atnaujintas šeimos namas

Atnaujintas šeimos namas


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Kai praėjusio amžiaus 50-ųjų viduryje buvo pastatytas šis butas, gyvenimas labai skyrėsi nuo to, koks jis yra šiandien. Jos pasiskirstymas, labai fragmentiškas ir netvarkingas, atliko funkciją - gauti maksimalų įmanomą 76 kvadratinių metrų kambarių plotą. Tačiau šiandien nebūtina turėti tiek daug vienviečių kambarių. Dėl šios priežasties pora, paveldėjusi šį butą, kuriame gyveno jų seneliai, nusprendė nueiti į Manuelio García studiją, kad ją visiškai reformuotų ir pritaikytų prie jų ir mažamečio sūnaus ritmo.

Interjero dizaineriai nusprendė pjaustyti ir numušti pertvaras, kad būtų galima atverti erdvę. Jie nubrėžė tris zonas: vieną dieną su svetaine ir mažu tyrimu, kurį galima atskirti pro stiklines duris; vieną naktį su miegamaisiais; ir trečdalis paslaugų, kurių koridorius, virtuvė ir vonios kambarys yra uždengti veidrodžių kupetu, kuris tarnauja kaip šaltinis vizualiai išplėsti erdvės ribas ir atspindėti bei padauginti šviesą.

Interjero dizaine vyrauja neutralūs tonai, kurie suteikia šiuolaikiškų ir kilnių medžiagų, tokių kaip ąžuolas ir baltas marmuras, kurios puikiai dera su originaliais namo elementais, tokiais kaip bagetai, aukštos lubos ar originalūs langai. . Dizainas taip pat derina skirtingus laikus: dabartiniai atskirtų linijų fragmentai egzistuoja kartu su regeneruojamais baldais, kurie jau buvo namuose, siekiant modernaus rezultato, tačiau nepamirštant jo praeities. Pasirengė toliau rašyti šios šeimos ateitį.

www.manuel-garcia.com
Nuotraukos: Diego Opazo www.diegoopazo.com

Reklama - skaitykite žemiau nei naujoji karta

Šio 50-ies apartamentų, esančių Alikantės centre, savininkai apsilankė Manuelio García studijoje, kad pritaikytų jį dabartiniams poreikiams.

Eik į šviesą

Svetainė buvo išdėstyta geriau orientuojantis, užtikrinant gerą vaizdą ir apšvietimą.

Pavienės eilutės

Pasirinkti labai šiuolaikiški baldai, tačiau su blaiviomis linijomis, užtikrinant nesenstantį rezultatą.

Spalvos

Namas buvo aprūpintas atpažįstamais ir pasirinktais baldais, baltais, neutraliais ir pilkais tonais, prasiskverbiančiais į šviesumo erdvę.

Pasirinktinis

Baltas ir blaivus televizoriaus spintelė beveik nepastebima.

Originali versija

Nors kai kuriuose kambariuose reikėjo nuleisti lubas, kad būtų galima įrengti būtinus naujus įrenginius, kambaryje buvo išlaikytas aukštis ir bagetai.

Valgykla

Baltais ir mediniais tonais.

Pagal dalis

Interjero dizaineriai namą padalijo į tris zonas: vieną dieną, naktį ir kitą aptarnaudami.

Valgomojo vaizdas Atvejo analizė

Šalia valgomojo buvo įrengta studijų zona.

Tyrimas yra nepriklausomas po žvakidės stiklo gaubto, tuo pačiu užtikrinant tam tikrą privatumą, tačiau palaikant vizualinį bendravimą tarp abiejų kambarių.

Palieskite medieną

Tyrime pabrėžiamas dosnus lenktas stalas, vėl pagamintas iš dažyto ąžuolo.

Kolekcionieriaus galerija

Ant stalo - kruopštus garsių autorių grafikos darbų pasirinkimas ir skirtingos savininkų kelionių nuotraukos.

Viskas pusiau šviesoje

Netiesioginiam apšvietimui ant netikros lubos buvo naudojami gipso lipdiniai.

Privatumo nustatymai

Priešais stalą iš ąžuolo pagamintos knygų lentynos nuo grindų iki lubų, esančios priešais pastolių stiklo audinį, veikia kaip vizualus filtras tarp šios erdvės ir gretimo kambario.

Aptarnavimo zona

Aptarnavimo zona sujungia platintoją, vonios kambarį, virtuvę ir nedidelę galeriją.

Ši zona, kuri anksčiau buvo nepalankiausia ir tamsi, tapo projekto pagrindu, vonios kambarį pavertus dideliu veidrodiniu kubu.

Veidrodinis kubas

Interjero dizaineriams šis veidrodžio kubas yra „stiprintuvas arba centrinis šerdis, kuris daugina šviesą ir atspindi įvairias aplink jį vykstančias veiklas“.

Kubo vidus

Centrinis veidrodžio kubas, projekto veikėjas, namo vonios kambarys paslėptas viduje.

Dušo lemputė

Išlaikydami likusių kambarių esmę, natūralios medžiagos, tokios kaip medis ir marmuras, sudaro elegantišką ir ramią erdvę. Dušo interjeras buvo išspręstas ištempus lubas, kurios apšviečiamos šiltu ir išsklaidytu apšvietimu.

Atviras protas

Salės apačioje yra virtuvė, visiškai atvira likusiems namams.

Ąžuolo mediena

„Siekiant maksimalios integracijos, apatiniai moduliai buvo pagaminti ąžuolo pavidalu, sudarant patį grindinio dangą“, - aiškina jie iš Manuelio Garcíos tyrimo.

Baltas marmuras

"Ant ąžuolinių spintelių baltas marmuras teka per stalviršį ir vertikalias sienas, sukurdamas oficialų ir vizualų tęstinumą, kuris taip pat leidžia lengvai prižiūrėti šią darbo vietą."

Valgykite virtuvėje

Informacija apie stalviršį ir baro plotą neoficialiems patiekalams virtuvėje.

Juodai balta Pagrindinis miegamasis

Dėl šviesių tonų derinio, gausios natūralios šviesos ir klaidingų lubų lipdinių ji tampa elegantiška ir atpalaiduojančia erdve.

Lovos kompanionai

Naktinis staliukas ir spintelė yra iš Treko.

Pilka medžiaga

Ant galvūgalio sienos buvo sumontuotas pilkų tonų vinilo popierius.

Patogu

„Treku“ suknelės detalė.

Vaikų miegamasis

Tęskite namo stilių, tačiau jis buvo pritaikytas, kad jis taptų draugiškesnis ir linksmesnis.

Tarp medvilnės

„Geometrinių formų tekstilė ir žali tonai yra tai, kas šį paprastą kambarį paverčia kasdienišku“, - aiškina jie iš tyrimo.

Žaidimų namas

Siena šalia lovos buvo išklota tuo pačiu vinilo popieriumi, kaip ir pagrindinis miegamasis.

Spinta

Vaizdas į vaikų miegamojo spintą.


Vaizdo įrašas: Parduodamas Panevėžio r. sav., Staniūnų k., Ąžuolų g., Namas gyvenamasis (Gegužė 2022).