Naudinga

Šis atskiras namas yra nuostabus

Šis atskiras namas yra nuostabus



We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Įsikūręs a gyvenamasis rajonas netoli Barselonos ir naujai pastatytas, šis atskiras namas, suprojektuotas Aš studijuoju Grané Martí Arquitectes, Tai puikiai tinka jų savininkams Veronikai ir Quimui. Geriausi namai: a įstiklintas fasadas, jungiantis jį su prieangiu ir sodu, bei jo funkcinis pasiskirstymas, su būtiniausiomis pertvaromis. Jis interjero dizaino studija „Espais Balmes“ Jis buvo atsakingas nuo pradžios iki pabaigos visko: dekoravimo, baldų, tekstilės, apšvietimo, dangų ... Rezultatas: aplinka, turinti vizualų tęstinumą, bet ne vienalytė, stilių susiliejimas ir faktūrų derinimas.
Svetainėje, namo nervų centre, buvo sukurtos dvi aplinkos: svetainė ir valgomasis. Kiekvienas iš jų turi savo erdvę, kurią riboja du kilimai ir sofos vieta, kuri, įstiklintos sienos atžvilgiu skersai, pasuka atgal į valgomąjį. Su pastarąja jungiama per įlanką be durų, kad cirkuliacija būtų skystesnė, yra virtuvė. Tai buvo laikoma susitikimo vieta, ne tik ruošiant pietus ir vakarienę. Jos naudai: ji turi stačiakampį grindų planą ir turi tokią pačią šviesą ir tą patį panoraminį sodo vaizdą kaip ir svetainė. Norėdami maksimaliai išnaudoti tokius lengvus ir malonius vaizdus, ​​virtuvės centras buvo optimizuotas dideliu pusiasaliu, kuriame yra lėkštė, ir pusryčių ir priešpiečių baras, kuris, palaikomas pirmame, yra labai arti langų. Žiūrint iš abiejų, vizualinis ryšys su išore yra visiškas. Ant ilgiausios kambario sienos ypač ilgas stalviršis su kriaukle, spintelėmis, orkaitėmis ir šaldytuvu. Priešingame virtuvės gale, iš kurio buvo galima patekti iš svetainės, buvo miegamojo komplektas. Šviesa ir sodas, kurie taip pat yra jo dalis, sąlygojo jo pasiskirstymą, gerai išspręsta pertvara, kuri nepasiekia lubų. Iš vienos pusės, link lauko, buvo poilsio zona, o iš kitos - persirengimo kambarys; už kurio yra vonios kambarys.
Galiausiai siurprizas, gelbėjantis namus: a antrasis aukštas, kurio plotas yra didesnis nei 20 m2, į kurį patenkama iš salės. Ji yra įstrižainė, turi kitokią dangą, jei žemiau jos yra akmens masės dirbiniai, čia ji yra kaimiška platforma, o jos puošyba padaro ją daugiafunkcine erdve.

Reklama - skaitykite lauke „Gyvenimas lauke“

Ant verandos, po terasine pavėsine, pilkos spalvos buvo sukurtas miesto stiliaus valgomasis. Įprastesnė aplinka apima gultus, pagalvėlės, dėžutes ... ir dominuojančią bei gyvybiškai svarbią spalvą: oranžinę.
„El Corte Ingles“ valgomasis. Saulės gultai, iš buveinių. „Luzio“ ir „Indija ir Ramusis vandenynas“ pagalvėlės. Iš pirmosios parduotuvės ateina medinės dėžės, o iš antrosios - krepšeliai. „Coco-Mat“ kilimas.

Maksimalus aiškumas kambaryje

Žaliuzės yra pagrindinės norint sumažinti natūralios šviesos intensyvumą gyvenamajame kambaryje. Kadangi jie yra permatomi, išorė vis tiek mėgaujama iš vidaus, o gyvenamojoje vietoje išlaikomas erdvumo jausmas. Estores, iš Bauhaus. Knygų spinta, pagaminta pagal užsakymą iš lakuoto DM, Carpentry Balmes. Fotelis ir didelė pagalvėlė, gamintojas Luzio; maža pagalvė, pagaminta „Filocolore“.

Atviras ir šviesus kambarys

Pakartojant langus be pertraukų ir dekorą, paremtą spalvų ir medžiagų harmonija, gyvenamajame kambaryje pasiekiamas vizualinis vienodumas, kuris padidina erdvumo jausmą. „Sofa Protos“, autorius Perobell. Pagalvėlės: rausvas velvetas, Filocolore ir raudonos juostelės ir gėlės, Luzio. „Coco-Mat“ apvalūs stalai ir pledai. Kvadratinis stalas, iš „Zara Home“. „Flexo“, autorius Luzio. Fone paveikslas Verónica Hernández Arenas. „Pavigrés“ grindinys. Interjero dizainas, studija „Espais Balmes“.

Bendra erdvė

Sofa, pastatyta atgal į valgomąjį, veikia kaip skiriamasis elementas gyvenamajame kambaryje, tačiau, kadangi jos galas žemas, ji nenutraukia vizualinio ryšio tarp dviejų sukurtų aplinkų.
Stalas, kurį suprojektavo namo savininkai ir pagamino „Urban Marquises“. Kėdės ir skrudintas audinys, autorius Luzio. Lempa iš „Mec“ kolekcijos. Kilimas pagal Gra

Tekstūrų mišinys valgomajame

„Maxi“ pinta pluošto lempa nukreipia dėmesį į valgomąjį, apribotą ypač švelnių plaukų kilimėliu. Pabrėžti: skirtingos kėdžių spalvos, kurios dėvėtais dažais suteikia aplinkai derliaus ir pramoninio oro.

Bendra virtuvė

Praėjimo zona, jungianti svetainę su virtuve.

Virtuvė su vaizdais

Jos platinimas siekia aiškaus tikslo: sodo vizijos, kasdien gaminant maistą ir valgant. Todėl pusiasalis, kuriame įrengta kaitlentė, ir kabinetas, kurio skersinis ilsisi ant stalviršio, yra nukreipti į išorę. Countertop, iš „Silestone“. Varpas, iš Pando. Plokštės ir orkaitės iš „Siemens“.

Baras virtuvėje

Baldai iš „Espais Balmes“ studijos, atlikti Carpintería Balmes. Lempa ir kėdės iš „Ikea“.

Svetainė

Šioje atviroje erdvėje, esančioje pirmame aukšte, su sofa ir šoniniais stalais, buvo sukurta neformali atmosfera skaityti, bendrauti, atsipalaiduoti ... Šalia jos darbo kampą sudarė stalas su kompiuteriu ir fotelis su apgaubiančiu dizainu. Rašomasis stalas, staliukai ir sofa be „Ikea“. „Swan“ fotelis, suprojektuotas Arne Jacobsen 1958 m., Redagavo Fritz Hansen.

Labai funkcionalus miegamasis

Miegamajame pertvara skiria poilsio zoną nuo persirengimo kambario. Naudodamiesi tokiu padalijimu, lova dedama priešais langus ir iš jo galėsite mėgautis tik išorės ir nepaprasto blizgesio galimybėmis. Nani Marquina dviguba šoninė galvūgalis. Naktinis staliukas ir lempa iš „Ikea“. Lovatiesės: smėlio spalvos, iš „Zara Home“ ir margintos, iš „Coco-Mat“.

Pilkos spalvos kibirkštys vonios kambaryje

Vonios kambaryje ryški plytelė su keliais atspalviais akcentuoja apvalią vonią ir kraštovaizdį, iš kurio matosi. Mėlyna Mėnulio vonia, pagaminta iš Duravit. Rankšluosčiai, iš „Zara Home“.

Praustuvo zona

Azulejos, autorius Porcelanosa. Baldai, sukurti Espais Balmes, pagaminti Carpintería Balmes. „Laufa“ kolekcija „Palomba“ praustuvas. Čiaupai, sukūrė Zucchetti.

Lėktuvas ir idėjos

Virtuvė su prieiga prie lauko
Kai yra terasa, prieangis ar sodas, sujungtas su virtuve, paskirstymas turėtų palengvinti patekimą į išorę, netrukdant maksimaliai mėgautis kraštovaizdžiu. Šios erdvės, stačiakampio, sprendimas yra pusiasalis, kuriame kaitlentė yra sumontuota taip, kad kol ji bus naudojama, galėsite pamatyti visą virtuvę ir išorinę aplinką.