Kiti

Visiškai išnaudotas 32m2 butas

Visiškai išnaudotas 32m2 butas


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Kinijos visuomenė keičiasi. Kelios kartos tos pačios šeimos, gyvenančios po tuo pačiu stogu, koncepcija yra užmiršta ir jauni žmonės pradeda savarankiškai gyventi prieš savo tėvus, susidurdami su problema, kad neranda jų poreikius tenkinančio būsto. Taip nutiko porai, kuri Honkonge nusipirko 32 kvadratinių metrų butą, skirtą šeimai ir padalytą į kelis kambarius.

Jam padėjo JAAK tyrimas ir jis nusprendė imtis reformos, kuri pasieks jo svajonių namus. Pirmasis žingsnis buvo nuplėšti visas pertvaras, paliekant įstrižinę erdvę. Tada jie ėmėsi projektuoti kelis medinius baldus, nes jie skyrė skirtingus kambarius ir buvo kaip stalas, spintelės, lentynos, televizoriaus baldai ir vieta paslėpti prietaisus.

Per grindis jie naudojo tą pačią medieną, kad galutinis produktas būtų kuo švaresnis, o erdvė vizualiai būtų platesnė. Jie sukūrė koridorių, kad galėtų patekti į miegamąjį engti, Išorinis plotas yra panašus į prieangių, kurį galima pamatyti tradicinėse japoniškose konstrukcijose, ir kuris yra skirtas padidinti apšvietimą ir kaip poilsio vieta dėl plačių langų įdubų, kurias galima naudoti kaip suolus. Rezultatas? Maža, bet labai funkcionali buveinė, pritaikyta savininkų poreikiams ir jų biudžetui.

www.jaak.co

Reklama - skaitykite žemiau buto dviems

Šis 32 m2 butas Honkonge buvo padalytas į keletą kambarių, todėl tapo klaustrofobinis. JAAK studija numušė savo vidų, kad atidarytų tarpus ir pradėtų nuo nulio.

Pasirinktinis

JAAK studija suprojektavo kelis medinius baldus, kad atskirtų kambarius ir patenkintų poros poreikius.

Taikomi berniukai

Šiame spintelių priekyje buvo palikta erdvė, kuri tarnauja kaip stalas ir vizualiai bendrauja su kambariu. Jei reikia, uždanga leidžia intymiai palaikyti abi erdves.

Didelė talpa

Vietoj pertvarų jie įdėjo spinteles, suteikdami grindims daug vietos sandėliuoti.

Jie turi medieną

Visame bute jie naudojo tą pačią medieną, kad rezultatas būtų labai švarus ir vizualiai išplėstas. Šiame mediniame priekyje yra dvi spintelės ir staigmena ...

Paslėptas vonios kambarys

Durys, iš kurių galima patekti į vonios kambarį, yra paslėptos.

Žinoti, kaip pasinaudoti

Vonios kambarys, kurio dydis yra mažas, buvo visiškai išnaudotas.

Viskas tinka

Viršutinė spintelių dalis buvo naudojama dėžėms sudėti.

Daryk daug su mažai

Šeimininkų pora turėjo mažą biudžetą reformai. Medinės spintelės buvo geras šaltinis jam pritaikyti.

Minimalistinė virtuvė

Virtuvė yra virtuvėje ir joje yra U formos spintelės vieta ir šis priekis.

Įveskite gera koja

Buto vaizdas iš įėjimo.

Visi sujungti

Fone - virtuvė ir, pirmame plane, valgomojo zona.

Minimalus menas

Menas buvo užsakytas grafinio dizaino studijai, kuri sukūrė spaudinių seriją, įkvėptą keturių filmų: „Apollo 13“, Susisiekite, Tarpžvaigždinis ir 2001 m.: Kosminė odisėja.

Svetainė

Poilsio zona yra priešais valgomąjį.

Peržiūrėta tradicija

Dizaineriai norėjo sukurti koridorių engti Japonai su šiomis spintelėmis, kurios savo ruožtu padalija miegamąjį nuo likusio namo.

Skaitymo kampelis

Langų angos buvo tokios gilios, kad jas galima naudoti kaip suolus.

Vidinis langas

Virtuvės vaizdas iš miegamojo. Lova buvo suprojektuota taip, kad po ja būtų galima laikyti saugojimo vietą.

Anksčiau

32m2 aukšto planas prieš reformą, padalintas į virtuvę, svetainę, vonios kambarį ir du miegamuosius.

Po

Butas po reformos. Galite pamatyti, kaip buvo pašalintos pertvaros ir pasirinktinės spintelės, atsižvelgiant į jų atliekamas funkcijas.