Naudinga

Puikus mansarda su terasa mieste

Puikus mansarda su terasa mieste


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

AIŠKINIMAS

Kai dabartiniai jų savininkai - pora jaunų profesionalų - rado šį namą Madride, jie žinojo, kad turėtų jį reformuoti iš viršaus į apačią. Nepaisant įspūdingos terasos - geriausios namo - likę kambariai, labai maži, buvo paskirstyti dviejuose kambariuose, minimali virtuvė ir nepatogus vonios kambarys. Toli nuo to, ko reikalavo: plačios ir atviros erdvės, projektuojamos į išorę.

Gera izoliacija Viena iš palėpių problemų yra pernelyg didelis šalčio ir šilumos poveikis. Todėl ši reforma buvo investuota į lubų ir sienų izoliaciją, kad savininkams būtų daugiau komforto ir energijos. Ir jie buvo nudažyti balta spalva, kad geriau užfiksuotų gausią natūralią šviesą, kuria mėgaujasi visi namai. Grindų lempa, autorius Aromas del Campo. Fotelis, iš Westwing.

Į vidų ir į išorę. Įdiegę įstiklintas duris, galite geriau integruoti terasą į svetainę, net ir uždarius. Mes pasirinkome aliuminio dailidės dirbinius su paslėptais lakštų profiliais ir išmaniojo stiklo tipą, kuris filtruoja vasarą saulę ir blokuoja šilumą, sklindančią žiemos dienomis. Krištolinė sargybinė Saulė, iš sargybinio stiklo.

Aidu prisilietimas. Priešais svetainę yra virtuvė, atvira ir su pusryčių baru. Augalai yra svarbūs tiek namo išorėje, tiek viduje.

Reklama - skaitykite toliau KAS CERT! Lupe Clemente

Kolonos buvimas kambaryje labai paveikė paskirstymą. Norėdami pasinaudoti tuo kampu, ant sienos buvo pastatytos pagal užsakymą pagamintos lentynos su lentynomis. Fotelis ir grindų lempa pavertė šią erdvę malonia skaitymo zona.

Vertikalus tryse
Svetainėje, ant sofos, buvo padėta vienodo dydžio ir liejimo paveikslų kompozicija. Jo dispozicija, vienas šalia kito, ir panašių kadrų bei temų pasirinkimas sustiprina tvarkos pojūtį. Dėl tokio tipo kompozicijų sėdimojoje dalyje lubos atrodo aukštesnės. Paveikslėliai: 3 interjero anatomijos, autorius Aikvall. Pufas, kilimas, plantacija ir veidrodis iš „Zara Home“.

APSAUGA Lupe Clemente

Turėti terasą mieste yra privilegija; ypač jei jis yra platus, kaip šis. Dėl turtingų jo matmenų vienoje pusėje buvo galima įrengti poilsio zoną su sofa ir foteliu, o iš kitos - lauko valgomuoju, kad abu galėtumėte mėgautis pirmaisiais saulės spinduliais.

ATŠAUKITE RAJONĄ Lupe Clemente

Terasos orientacija lemia augalų pasirinkimą atsižvelgiant į jiems reikalingą šviesos ir vandens valandas. Šiuo atveju mes turėjome sodininkystės ekspertų pagalbą sukonfigūruoti lauko oazę. Vazonuose ar sodinukuose augalai dengia visą terasos perimetrą tiek valgomojo zonoje, tiek šioje, kasdieniškesnėje. Lauko baldai, pagaminti iš „El Corte Ingles“. Kilimas ir pagalvėlės iš „Ikea“.

PREMIUM NEUTRAL Lupe Clemente

Visas būsto projektas sukasi apie spalvas ir gamtos elementus. Tai įrodo pasirinkimas gyvenamajame kambaryje vilnoniu kilimu ir medvilninėmis pagalvėlėmis neutraliais tonais, kurie kontrastuoja su tamsiai mėlyna sofos spalva arba žaliuoju fotelio aksomu. Chromatinis žaidimas, suteikiantis charakterį.

„Maisons du Monde“ sofos, pagalvėlės „El Corte Inglés“ ir kavos staliukas iš natūralaus akmens, savininkų.

NENUDŽIAMA Lupe Clemente

Kai kurios kolonos, būdamos krovininės, neturėtų būti pašalintos; Taip yra virtuvėje, kuri, anaiptol, nėra ginčijimo taškas, buvo integruota kaip atskiras elementas su svetaine. Estetinis tęstinumas užtikrinamas dedant tas pačias medines grindis.

Pramoninis stilius
Pusryčių bare buvo sumontuotos dvi vienodos lubinės lempos. Jo išorė, juoda, kontrastuoja su auksiniu interjeru, labai šiuolaikišku deriniu.
Lempos, pagamintos iš „SuperStudio“. Antikvarinėje parduotuvėje įsigytos kėdės.

BIKOLORO RAŠTU Lupe Clemente

Virtuvė buvo sumanyta nespalvota. Pirmasis buvo pasirinktas sienose ir stalviršyje, kad užfiksuotų natūralią šviesą, o antrasis - apatinius baldus, maišytuvus ir lempas.

Jos pasiskirstymas U buvo sėkmingas, todėl erdvė geriau išnaudojama. Porcelianas, iš Peña plytelių. Paveikslėlis - „YellowKorner“.

Tegul šviesa teka. Mažose virtuvėse, tokiose kaip ši, svarbu turėti natūralią šviesą. Geras sprendimas yra nuvalyti lango sieną, kad būtų lengviau patekti į aiškumą ir laisvai judėti per kambarį. Taigi aukšti baldai ir šaldytuvas buvo dedami dešinėje ir buvo pasirinkti balta spalva, kad vizualiai nepatektų į patalpą.

LABAI sutelktas Lupe Clemente

Patobulinus natūralų apšvietimą, dirbtinis buvo išspręstas naudojant įvairius pakabinamų, grindų lempų ir ledinių prožektorių ant lubų modelius. Tai yra modernus, ekonomiškas ir efektyvus pasirinkimas visame name.

Natūraliausia
Nesiliaudami ieškodami natūralių elementų, mes nusprendėme visas namo grindis, įskaitant virtuvę, padengti medinėmis grindimis, kurios suteikė projektui tęstinumo ir šilumos. Tik terasa ir vonios kambarys su keraminėmis plytelėmis išvengia šio sprendimo. Norėdami pabrėžti kontrastą, buvo pasirinktas tamsus medžio tonas, ąžuolo apdaila, kuri suteikia nesenstančią išvaizdą. Laminato grindys iš „Parador“.

Stumdomos durys
Šio tipo durys yra geriausias pasirinkimas mažose erdvėse, nes integruotos į pertvaras jos neužima vietos. Šiame name buvo du, miegamajame ir vonios kambaryje. Abu jie buvo pakelti į terasos duris, kad, jiems palikus atvirus, šviesa cirkuliuotų iš vieno kambario į kitą ir suteiktų didesnės erdvės pojūtį.

SIENOS SIENOS Lupe Clemente

Viename namo miegamajame, priešais lovą, buvo įrengta dviguba drabužinės spinta, užimanti visą sieną. Jos keturios durys leidžia kiekvienam poros nariui turėti savo modulį. Frontas buvo nudažytas balta spalva, kaip ir likusi namo dailidės dalis, ir buvo įdėtos originalios odinės rankenos, atnaujinančios jų dizainą. Patalynė, iš „Zara“ namų. Tapyba Procolor.

ŠVIESUS miegamasis Lupe Clemente

Priešais drabužinę buvo išdėstyta dvigulė lova, turinti specialų galvūgalį, apipjaustytą kilpomis. Mediniai ir metaliniai lizdų staleliai iš abiejų pusių sudaro naktinį staliuką. Naktiniai staliukai, iš „Zara Home“.

Juodas ir baltas Lupe Clemente

Ant stalčių išskleistas baldas turi dvigubą kriauklę, integruotą į stalviršį, nepriekaištingai baltą. Apvalių snapelių čiaupų, veidrodžių ir juodos spalvos tekstilės pasirinkimas suteikia modernumo.

Dangos iš „Peña“ plytelių. „Taps“, autorė Leroy Merlin. Rankšluosčiai ir stalo veidrodis iš „H&M Home“.

AMŽINIS KUPULIS Lupe Clemente

Vonios kambarys, kaip ir virtuvė, buvo projektuojamas nespalvotai. Grindų ir sienų dangai buvo pasirinktos stačiakampės arba šešiakampės porceliano plytelės su marmurine apdaila, priešingai nei juodos spalvos ekrano profiliai, maišytuvai ir veidrodis, kuriuos šiai erdvei suprojektavo „Backsteen“ studija. Vonios spintelė, iš „Ikea“. Mampara, iš Glaxoduch. „Simon100“ mechanizmai.

Būsto planas ir reformos raktai AIŠKINIMAS

Interjero dizaino studija „Backsteen“ (www.backsteen.es) sukūrė projektą, kuris tiktų naujiesiems savininkams. Pirmasis tikslas buvo nugriauti visas namo sienas, paliekant tik aptvaro sienas ir konstrukcinę koloną, kurios nebuvo galima nuimti. Erdvė, dabar paskirstyta pailgame vonios kambaryje ir viename miegamajame su standartinėmis priemonėmis, išplėtė namo viešąją erdvę ir svetainę bei virtuvę pavertė erdviu ir netrukdytu. Kaip pasakoja Viktoras Zorita iš Backsteen, vonios kambarys ir virtuvė kėlė tam tikrų problemų.

Pakeitus virtuvės vietą kilo vandens evakuacijos problema, nes nuosėdos buvo nutolusios daugiau nei per keturis metrus nuo kriauklės ir indaplovės. Tam reikėjo parengti minimalaus nuolydžio tyrimą, kuris garantuotų teisingą drenažą, be to, grindys buvo pakeltos nuo virtuvės iki bendro nuleidimo. „Labai svarbu iš anksto atlikti tokio tipo studijas, - sako Víctor Zorita, nes tai visiškai sąlygoja kūrinio darbą“.

Kita didelė problema iškilo vonios kambaryje. Komfortas buvo pats svarbiausias. Norėdami tai padaryti, buvo pastatyta pertvara, kuri suteikė jai 120 cm plotį, minimalų judėti be sunkumų, o visi elementai (dušas, tualetas ir kriauklė) buvo išdėstyti toje pačioje sienoje. Kambario ilgį suteikė miegamojo ilgis, taigi buvo pasiekta tiesi siena ir jame buvo kiek įmanoma atsipalaidavusi svetainė su geometrine forma. Kai techninės kliūtys buvo pašalintos, tai buvo dangų eilė. Sienos buvo nudažytos baltai, o vonios kambaryje pasirinkome marmurinį porcelianą, kuris duše įgauna originalias šešiakampės formas. Likusios namo grindys buvo padengtos medžiu. Kalbant apie papuošimą, savininkai norėjo paprastų dizainų, kuriuose vyravo blaivumas ir elegancija. Juodi ir balti, natūralūs tonai ir augalų buvimas išorėje ir viduje suteikia naujam projektui norimą ir pasiektą estetinį tęstinumą. Dabar taip, erdvus ir šviesus namas vertas savo nuostabios terasos.

IMITUOKITE savo stilių


Vaizdo įrašas: Viešbutis Turne REMAX (Liepa 2022).


Komentarai:

  1. Roswalt

    Brilliant idea and in a timely manner

  2. Albrecht

    Neprilygstama tema, man labai patinka)))

  3. Absyrtus

    kur kvailas pasaulis?



Parašykite pranešimą