Kiti

53 m² butas be pertvarų

53 m² butas be pertvarų



We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

53 m² butas gali būti didelis. Tai buvo prielaida, kuria dirbdama Paloma Martínez Gil iš Argensolacuatro architektūros studijos vadovavo šio Madrido namo atnaujinimui. Iš pradžių name buvo nedidelė svetainė, du miegamieji - vienas iš jų mažas -, vonios kambarys ir atskira virtuvė. Remdamasi ribota realia erdve, „Paloma“ dirbo dviem frontais. Viena vertus, naujas paskirstymas su įžambine aplinka, suteikiančia erdvumo jausmą; ir, kita vertus, langų, kurie prailgins išorės perspektyvą ir palengvins šviesos patekimą, sukūrimas. Su naujuoju projektu grindys buvo padalintos į zoną pagal dieną ir kitą pagal naktį. Tai yra dvi beveik simetriškos sritys, dalijančios grindų paviršių aplink centrinę ašį. Pirmąjį sudaro didelė erdvė, kuria dalijasi svetainė, valgomasis ir virtuvė, be pertvarų, kurios kiekvieną kambarį padaro nepriklausomą. Norėdami jį gauti reikėjo nuimti sienas kuris originaliame paskirstyme skyrė svetainę nuo virtuvės ir gretimą miegamąjį. Tik vienas kolonas, esantis dabartinės salės centre ir kurio nebuvo galima pašalinti dėl architektūrinių priežasčių, primena seną erdvės planavimą su skirtingais siauromis sekcijomis.

Naktinis rajonas prasideda po dideliu stumdomu skydeliu, kuris jį atskiria nuo dienos. Idėja buvo sukurti miegamasis su vonios kambariu ir persirengimo kambarys integruota į erdvę, kuri anksčiau buvo virtuvės, miegamojo ir originalaus vonios kambario dalis. Vėlgi, svarbiausia buvo pašalinti pertvaras. Nors norint pasiekti naują paskirstymą, reikėjo atlikti kitus pakeitimus; pavyzdžiui, persirengimo kambario apačioje buvo paliktas nedidelis plotas, kad būtų galima įdiegti reikiamus elementus, kurie netilpo virtuvėje, atidarytoje priešais kambarį; katilas, skalbimo mašina ir lygintuvas, kurie yra paslėpti už spintelės. Šviesumo ieškojimas buvo kita „Argensolacuatro“ architektūros studijos darbo kryptis. Langų prailginimas, kartu su naujuoju įstrižiniu paskirstymu jis palengvino natūralios šviesos cirkuliaciją per grindis. Prie to prisideda stiklinės sienos, nuo kurių vonios kambarys tampa nepriklausomas.

Baldai su baltais lakuotais gabalais Dėl aiškios apmušalų jis tampa geriausiu bendrininku atspindint šviesą ir suteikia džiaugsmo dozę mažas namas, kuris puikiai tinka išradingiems dekoratyviniams sprendimams.

Reklama - skaitykite toliau salone

Ji įgijo plačią erdvę, kurioje prieš darbą buvo užimama gretimoji salė ir gretimas miegamasis. Langai buvo ištiesti maždaug 40 cm atstumu nuo grindų, kad būtų lengviau patekti į natūralią šviesą.

Sofa, „Bo Concept“. Pagalvėlės, iš „Inde“. Kavos staliukas, iš La Oca. Medinis dėklas, pagamintas iš „Batavia“. Išmatos: su trikojo kojelėmis, „Cucamona“ ir žvaigždės formos, „Teklassic“. Kilimas, iš KP. Lempa, autorė Cucamona. Estores, iš „KA International“. Paveikslėliai yra iš Brocaro.

Atvira aplinka

Slopinant pertvaras, buvo sukurta erdvė, leidžianti laisvai judėti tarp svetainės ir valgomojo. Kad būtų galima geriau integruoti, atleidžiama kolona, ​​kuri turėjo būti išlaikyta dėl struktūrinių priežasčių. Be architektūrinio vaidmens, jai buvo suteikta dekoratyvinė funkcija, nes šalia jos buvo padaryta nedidelė lentelė, kuri buvo paslėpta vaizdo įrašo viduje ir stereo.

Ant šoninio stalo: paveikslėlis su „Brocar“ ir fosilijomis, su „Batavia“.

Didelio formato nuotrauka

Iš gyvenamosios zonos numatomas nespalvotas mitinio aktoriaus Paulo Newmano portreto pratęsimas.

Vaizdas tampa pagrindiniu dekoro elementu, kai didelis stumdomas skydelis slenka į dešinę, kad svetainė būtų atskirta nuo likusio namo.

Prieškambaris

Iš valgomojo galite patekti į vonios kambarį ir miegamąjį.

Kad ši praėjimo zona nebūtų siaura, vonios sienos buvo pakeistos įstiklintomis plokštėmis.

Dešinėje esanti siena buvo suplanuota kaip labai vertinga laikymo vieta, turinti žemą spintelę ir lentynėles, kurių dugnas siekia mažai lubų.

Valgomasis ir virtuvė

Jie buvo šalia gyvenamosios zonos.

Valgomojo stalas su apvaliu voku ir senos kėdės, nudažytos balta spalva ir apmuštos audiniu smėlio spalvos, sušvelnina tiesias virtuvės baldų linijas. Kadangi spintelės atsidaro tiesiai į svetainę, spintelės buvo pasirinktos su atskirais fasadais: balta, atitinkančia sienas, ir be rankenų.

„Mesa by Ikea“. Indai ir vazos iš žuvų. Ant stalviršio - Brocaro paveikslas.

Miegamasis

Galvūgalio siena buvo padengta tapetais - dabartinė dekoravimo tendencija. Jo subtilus aukso tonų atspaudas apgaubia miegamąjį jaukioje ir intymioje atmosferoje.

Galvūgalis buvo pagamintas iš balto lakuoto DM ir buvo papildytas atitinkamomis lentelėmis.

„Ikea“ lova. Antklodės ir pagalvėlės, iš „Inde“. Vazos, iš „Batavia“. Brocaro paveikslas.

Langas

Šviesa buvo esminis veiksnys norint suteikti grindims perteikti palengvėjimo jausmą. Taigi angos, vedančios į pagrindinį fasadą, buvo išplėstos iki maksimaliai leidžiamų ir pakeistos dideliais langais.

Po juo buvo pagamintas baldas su saugojimo vieta. Jos paviršius taip pat naudojamas kaip lentyna.

Kėdė apmušta Jimmy Scooter audiniu. Brocar paveikslas ir Batavia skulptūra buvo pastatyti ant pagrindinės spintelės.

Naktinis staliukas

Tai puikus sprendimas mažiems miegamiesiems, nes tai leidžia sukurti individualų dizainą, kurio gylis ir plotis atitiktų erdvės poreikius.

Šiuo atveju jungikliuose buvo jungikliai, skirti įjungti ir išjungti bendrą miegamojo apšvietimą iš lovos.

Galvūgalis

Galvūgalio dugnas buvo suprojektuotas taip, kad ant jo būtų nuotraukos ir paveikslėliai, kurie remiasi tiesiai į sieną ir nereikia daryti skylių.

Norėdami mėgautis skaitymu, buvo pasirinkta flekso lempa su pagrindu, kuris vos neužima vietos ant naktinio staliuko paviršiaus.

Senasis vonios kambarys buvo integruotas į miegamąjį, kad būtų persirengimo kambarys, į kurį patektų per didelę angą be durų.

„Batavia“ žibintas su šarnyrine rankena.

Vonios kambarys

Iš viso namo tai buvo vienintelis kambarys, kuriame nebuvo langų, todėl „Argensola Architecture Studio“ keturi priėmė skirtingus dekoratyvinius sprendimus, palengvinančius natūralios šviesos patekimą į interjerą.

Krištolas vonios kambaryje

Sienos, kurios daro jį nepriklausomą nuo koridoriaus, buvo pakeistos stiklo plokštėmis. Kiti buvo padengti glazūruotų plytelių pagrindu, ant kurio viršuje buvo veidrodžiai, dauginantys natūralų apšvietimą.

Kriauklė

Mums patinka jo dizainas su užapvalintais kampais ir nepriekaištingu vonios kambario dydžiu, kur erdvė yra brangus turtas. Kriauklė buvo paskata zonduoti ieškant kitų modelių, kurie pagal priemones ar kokį kitą ypatumą puikiai tinka mini vonios kambariams.

IDĖJOS RAŠYTI

- Atsisakymas kambarių Nepriklausomai nuo įstrižainės pasiskirstymo su erdvėmis, kuriomis dalijasi ne viena aplinka, grindys atrodo erdvesnės.

- Baldai ištisiniai , einanti palei fasado sieną, nuo svetainės iki miegamojo, suteikia vertingą saugojimo vietą.

- Salė nėra vien tik praėjimo zona iššvaistytas; Pakabinus lentynas ant sienos, tai tampa knygynu, kuris išsprendžia poreikį laikyti knygas 53 m² plote.