Naudinga

Diafragma ir ryškus dvipusis

Diafragma ir ryškus dvipusis


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Prieš reformą, tai Barselonos dvipusis Jis atrodė mažesnis. Priežastis buvo jo fragmentiškas pasiskirstymas, pagrįstas siauromis patalpomis, kurios neleido įvertinti tikrojo namo ploto - labai plataus -. Savininkai užsakė visapusišką reformą „Fondarius“ architektūros komanda. Darbai buvo skirti pašalinti visas nereikalingas sienas, kad būtų sukurtos pirmame aukšte yra atvira erdvė tai sujungs svetainę, valgomąjį, virtuvę ir žaidimų kambarį vaikams. Be durų ar pertvarų, šis naujas paskirstymas radikaliai pasuko dvipusio ryšio link, kuris staiga atskleidė didelį paviršių su palėpės estetika, iššaukiančia Niujorko pramoninius pastatus. Tačiau sienų nuėmimas kėlė tam tikrų sunkumų.

Tiek gyvenamajame kambaryje, tiek virtuvėje architektai nustatė, kad laikančių sienų neįmanoma pašalinti dėl konstruktyvių saugos problemų. Sprendimas buvo išlaikyti kolonos ir pertvaros pusė kūno kurie, savo ruožtu, buvo integruoti į projektą kaip dekoratyvinę funkciją atliekantys elementai. Taigi metalinis stulpas pasitarnavo atitraukti salės salę.

Jei visos aplinkos, kuriose šeima gyvena kartu, buvo sutelktos pirmame aukšte, viršutinis aukštas buvo skirtas miegamiesiems. Bet tiek viename, tiek kitame „Fondarius Architecture“ kolektyve teko susidurti su nauja problema: dvipusio namo viduje buvo trys terasos, kurių aukštis buvo virš žemės lygio. Norėdami tai išspręsti, jie pasinaudojo a akmeninis San Vicente suolas, kuris laiptelioja įėjimą į išorę ir, eidamas pro šalį, tarnauja kaip universalus pagalbinis paviršius, kuris naudojamas ir kaip sėdynė, ir kaip lentyna. Kai bus išspręsti visi konstrukcijos aspektai, apdaila buvo pritaikyta prie naujo palėpės oro, pasiekto namuose. Tinkama proporcija dizaino elementai padeda išlaikyti švarią aplinką minimalus estetinis.

Reklama - skaitykite žemiau kambario, kuriame yra vėsios dvasios

Skirtumą tarp svetainės ir terasų pavyko išsaugoti pagalvėlėmis uždengtu akmeniu, kuris naudojamas kaip pagalbinė sėdynė, kai draugai grįžta namo. Sofa buvo L formos modelis, kuris buvo atskirtas ją atnaujinti. Pagalvėlės: dryžuotos, pansinės, baltos, filokore ir geometrinės, gra. Pufas iš medžionotų. Antklodė, iš „Filocolore“. Kilimas, autorius Francisco Cumellas. Gėlės ir žvakės iš Sia.

Lofto estetika

Renovacijos metu buvo nugriautos pertvaros ir atidengtos sijos ant lubų bei metalinės kolonos, suteikiančios namui tam tikrą pramoninį orą. Tiksliai stulpas riboja salės prieškambarį, papuoštas kabykla, kilimu ir sienoje integruotomis spintelėmis nuo grindų iki lubų. Kilimas, autorius Francisco Cumellas. Patalpų lentynos ir įėjimo dėžė, pagaminta iš „DBarcelona“.

Tekstūruotas pufas

Švelnus liesti, jo plaukų apdaila suteikia aplinkai jaukumo. Jis parduodamas „Filocolore“, matmenys 24 x 44 cm ir kainuoja 52 €.

Poilsio kambarys, kuriuo galėsite mėgautis

Kiekviena detalė kviečia atsipalaiduoti gyvenamajame kambaryje: skaitymo lempos, dėžutė su pageidaujamais žurnalais ... Net ir medines kėdutes, kurios tarnauja kaip kavos staliukas, galima laisvai perkelti, kad sėdimąją vietą pritaikytumėte bet kokiai veiklai. Išmatos, iš Cubiña. „In The Club“ paveikslas yra iš „DBarcelona“.

Dekoratyvinės detalės gyvenamajame rajone

Nekaltojo Prasidėjimo proga: žurnalų lentynos ir žvakidės. Lempos, autorius Luzio.

Svetainė

Skirtingo aukščio ir skirtingų medžiagų lubos tampa aktyviais dekoro elementais. Kai kuriose namo vietose oro kondicionavimo ir kitose patalpose buvo įrengtos klaidingos lubos. Grindys buvo padengtos pramoniniu parketu, kuris pabrėžia tęstinumo jausmą tarp skirtingų aplinkų.

Dizaino valgomasis

Valgomasis buvo papuoštas pasirinktais dizaino elementais. Juodos ir baltos spalvos derinys palaiko teatro efektą, kuris švelnėja šiltu kilimu, ilgais plaukais. Mesa, autorius Park Mobel. Kėdės, įsigytos „DBarcelonoje“. Kilimas, iš Francisco Cumellas. „Side Favored“, autorius „La Favorita“. Paveikslas yra Laurence'o darbas, įgytas „Nekaltojo Prasidėjimo“ metu.

Atviros erdvės

Originalus namo išsidėstymas, suskaidytas ir turintis daug mažų kambarių, buvo pakeistas didele įstrižainės erdve, kurioje aplinka seka vienas kitą be sienų, kurios juos padaro nepriklausomus. Rezultatas? Namas atrodo dar erdvesnis, jame yra ir vizualinis, ir tikras bendravimas, kuris leidžia žinoti, ką daro kiekvienas šeimos narys, net jei jie yra skirtingose ​​namo vietose. Kilimas, autorius Fancisco Cumellas. Baltas pufas yra iš Filocolore.

Virtuvė su biuru

Virtuvė su kabinetu Kadangi „Fondarius“ architektūros komanda buvo atvira likusiems namams, baldus suprojektavo su atskirais fasadais, kurie derėjo su valgomojo ir svetainės apdaila. Pagaminti iš balto lakuoto DM ir su nagais, o ne rankenomis, jie buvo sujungti su rudu stalviršiu. Stulpelis iš firmos „Silestone“. „Miele“ orkaitė su mikrobangų krosnelės funkcija ir kavos virimo aparatu.

Funkcionali virtuvė su pusryčių baru

Stulpas, kurio saugumo sumetimais nebuvo galima nuimti, buvo naudojamas kaip pusiasalio, kuriame yra keraminė viryklė, kepsninė ir greito maisto baras, atrama. Kabinetas buvo organizuotas kitoje kolonos pusėje. Išmatos, sukūrė „Superstudio“. Varpas, iš Pando. Laikraščio valgomajame: stalas „La Favorita“ ir metalinės tinklelio kėdės iš „DBarcelona“.

Pagrindinis miegamasis

Balta spalva dominuoja miegamajame ir sukuria atpalaiduojančią atmosferą, skatinančią miegoti. Prieškambaryje žiediniai kilimai vizualiai sutrumpina šio praėjimo zonos ilgį ir pažymi kelią į vonios kambarį. Patalynė ir pagalvėlės iš „Filocolore“. Lempa pagal Luzio. Salėje kilimai iš „Ikea“ ir kėdė iš „DBarcelona“.

Labai šiltas vonios kambarys

Vonios kambarys yra plakiruotas šiltais tonais. Kilimai iš „Ikea“. Praustuvas, iš „Roca“.

Namo planas ir idėjos

- Svetainėje netikros lubos, be patalpų laikymo, baigiasi keliais centimetrais nuo sienos, pakanka mini erdvės, kad būtų galima paslėpti žaliuzių dėžes ir užuolaidų bėgelius bei žaliuzes.
- Pertvarų slopinimas leidžia skysčiams cirkuliuoti visame name ir suteikia gylio pojūtį. Be to, jokia kliūtis, nei reali, nei vizuali, nestabdo šviesos, praleidžiamos iš terasų.
- Remiantis pasirinktais elementais ir dizainu, dekoracija sukuria aiškią aplinką rafinuotu ir prašmatniu oru.


Vaizdo įrašas: Judantys objektai. Kaip fotografuoti vakare? (Liepa 2022).


Komentarai:

  1. Yehoshua

    Šiandien aš užsiregistravau konkrečiame forume dalyvauti diskusijoje apie šią problemą.

  2. Nudd

    Pasirodo, teatro aksesuarai

  3. Gaspard

    Atsiprašau, kad sutrukdžiau, bet, mano nuomone, ši tema nebeaktuali.

  4. Leng

    Manau, kad jis klysta. Siūlau tai aptarti. Rašyk man į PM.

  5. Leone

    Galiu rekomenduoti apsilankyti svetainėje, kurioje yra daug informacijos šia tema.

  6. Shiloh

    God mean! Taip ir taip!

  7. Keyser

    Mano nuomone, jūs pripažįstate savo klaidą. Galiu apginti savo poziciją. Rašyk man į PM.

  8. Barden

    a Charming answer



Parašykite pranešimą