Naudinga

Prieš ir po: nuo klaustrofobinių grindų iki atviros studijos

Prieš ir po: nuo klaustrofobinių grindų iki atviros studijos



We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Prieš reformą didžiausias šio buto akcentas buvo jo terasa, iš kurios atsiveria vaizdas į San Sebastiano gerojo aviganio katedrą. Jos vidus buvo toks stulbinantis, kad jis labiausiai norėjo atsikvėpti į savo terasą. Savo 40 kvadratinių metrų plote minibaonas (tik 1 kvadratinis metras), virtuvė, svetainė, miegamasis, kuriame buvo tik viena lova ir prieškambaris. Visi nepriklausomi ir nepakenčiami. Tačiau po „Living Projects“ rankos jo išvaizda radikaliai pasikeitė. Tyrimo metu buvo atlikta lentelė „rasa“, pašalinant pertvaras ir pertvarkant augalą į atviresnę ir funkcionalesnę koncepciją, paversti jį atostogų butų nuoma. Virtuvė pradėjo dalintis erdve su svetaine, o mezzanine, paslėptame už stumdomų durų, buvo didesnis miegamasis nei ankstesnis, po kuriuo yra puiki šio tipo būsto laikymo vieta. Vonios kambarys buvo padidintas padalijant jį į dvi dalis: vienoje dalyje kriauklę ir dušą, o priešais - tualetą ir skalbimo mašiną.

Puošyboje vyrauja balta spalva ir natūrali medžio apdaila, šiaurietiškas stilius ir draugiškos linijos. Tamsesnio ir aksominio tono sofa suteikia šiltą ir išskirtinį prisilietimą, neprarandant atviros idėjos, poilsio zonos. Žalios ir geltonos spalvos aksesuarai su augalų motyvais, pavyzdžiui, vazos, pagalvėlės ar gėlės, suteikia dinamiškumo. Rezultatas toks jaukus ir patogus, kad dabar yra sunkiau priimti sprendimą išeiti pavalgyti į terasą ar pabūti patalpoje.

www.proyectosliving.com
www.alwayseasyrental.com

Jus gali sudominti:

- Mažų sąnaudų reforma: prieškambaris ir po jo su vaizdais

- Prieš ir po: nuo slegiančio buto iki idealios studijos

- Puikiai naudojama ir tvarkinga mini studija

- Didelio dizaino butas 25m2 plote

Reklama - skaitykite žemiau nei antra galimybė

Šis 40 kvadratinių metrų mansarda San Sebastiane atgaivino dėka „Living Projects“ tyrimo.

Viskas viename

Pertvaros buvo pašalintos, kad būtų sukurta bendra erdvė ir atvertas interjeras, anksčiau buvęs labai stulbinantis.

Dalytis - tai gyventi

Svetainė, valgomasis ir virtuvė turi tą pačią erdvę.

Minimalistinė virtuvė

Balta, pilka ir paprastomis linijomis ji puikiai dera su svetaine.

Didelė talpa

Būdamas atostogų butu, labai svarbu sukurti vietos saugyklai. Tai buvo pasiekta įrengiant spintelę po miegamuoju palėpėje.

Lengvieji metalai

Metaliniai ir mediniai laiptai veda į miegamąjį.

Privatumo nustatymai

Miegamasis gali būti izoliuotas arba atidarytas stumdomų medinių durų dėka.

Tegul būna šviesos

Imamasis apšvietimas buvo pasiektas, o erdvė buvo maksimaliai padidinta medinės galvūgalio su LED lemputėmis dėka.

Vonios kambarys

Ankstesnis vonios kambarys turėjo tik 1 kvadratinį metrą. Norėdami jį išplėsti, jis buvo padalytas į dvi nukreiptas erdves. Viename iš jų (nuotraukoje) yra kriauklė ir dušas.

Skalbimo zona

Kitoje dalyje yra tualetas ir skalbimo mašina.

Peržiūrų

Iš jo terasos galite pamatyti San Sebastián centrą.

Geras šešėlis antklodė jums

Markizė leidžia valgyti lauke net karščiausiomis dienomis.

Ele forma

Terasa eina aplink namą.

Pertrauka

Lauko poilsio zona.

Karaliaus kūnas Anksčiau

Varginantis, tamsus ir nepraktiškas.

Prieškambaris Sienos anksčiau Salė prieš tai Miegamasis prieš Virkite anksčiau Virtuvės spintelės anksčiau

Jie gyveno geresnius laikus ...

Stogas anksčiau Vonios kambarys prieš tai

Visi įterpti tik viename kvadratiniame metre.

Vidinis kiemas Suplanuokite anksčiau Vėliau lėktuvas